Polip
-
Tak , ponieważ polip działa jak wkładka antykoncepcyjna i bardzo utrudnia zajście w ciąże, ja mam też polipa w macicy. Wizytę mam umówioną na grudnia. Każdy lekarz doradza aby jednak przed zajściem w ciąże usunąć, bo z polipem to marne szanse na zajście a jak by przypadkiem jakimś cudem się zaszło to mogą być komplikacje w ciąży.
-
Margolka 85 wrote:Dziewczyny a mając te polipy w macicy to jakie Miałyście endometrium? Bo ja nie mam endometrium trójdzielnego i mówią że mogę tam mieć polipa3 nieudane podejścia do in vitro
4 podejście- sukces, jest synek
3 lata leczenia cienkiego endometrium i zrostów w macicy
grudzień 2018- crio
styczeń 2019 crio: 4AA, 7dpt- hcg<0,5
sierpień 2019- II kreski, jestem w ciąży!
matkamimowszystko.pl
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie!" -
Hej.
I u mnie pojawiło się to dziadostwo. Choć prawdopodobnie jest dłużej, bo wcześniej chodziłam do lekarzy, którzy mieli tak słaby sprzęt, że mi 2,5 centymetrowego potworniaka na jajniku nie widzieli ( a jeden to się nawet pokusił o stwierdzenie, że się wchłonął 🤔)
No i pewnie dlatego od lutego zeszłego roku nie mogę zajść... ale dobrze w końcu znać powód. Jeszcze muszę tylko potwierdzić na początku przyszłego cyklu, ale jakoś czuję że to to...
Moje endo 11 mm, jest ślad po owu, więc tyle dobrego
A czy ta histeroskopia w celu usunięcia polipa może przy okazji być też diagnostyczna? Sprawdzają inne rzeczy przy okazji np. zrosty czy coś?07.2012 - puste jajo, 2x łyżeczkowanie
10.2014 - laparoskopia lewego jajnika, usunięcie potworniaka (menda odrosła, na razie ma 2,5 cm/2 cm)
starania od 06.2018
07.2018 - poronienie (6-7 tydzień), łyżeczkowanie
02.2019 - cb
07.2020 - cb
mąż: kiepskie nasienie
26cs -