X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Prośba o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej
Odpowiedz

Prośba o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dzierax Nowa

Wysłany: 5 kwietnia 2023, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Jestem studentką IV roku psychologii na Uniwersytecie Opolskim. Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej o tematyce niepłodności. Zwracam się z ogromną prośbą o wypełnienie ankiety, potrzebnej mi do przeprowadzenia badań. Ankieta skierowana jest do kobiet. Jest całkowicie anonimowa, jej wypełnienie zajmie około 10-15 minut.
    Bardzo zależy mi na dużej ilości odpowiedzi, tematyka niepłodności czasem może być jeszcze w naszym społeczeństwie tematem TABU, a dotyka niestety wielu par. Czym więcej badań naukowych powstanie, tym lepiej będziemy mogli sobie radzić i pomagać.
    Wszystkim Paniom z góry już dziękuję!
    Jeżeli ktoś będzie chciał poznać wyniki, to później chętnie je opublikuję.
    Będę również bardzo wdzięczna, jeżeli Panie prześlą moją ankietę dalej.
    W razie jakichkolwiek pytań proszę zgłaszać je na maila: [email protected]
    Link do ankiety:
    https://forms.gle/Trw5PTTySwKmwcNL9

Selina lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ