X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Prośba o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej
Odpowiedz

Prośba o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dzierax Nowa

Wysłany: 5 kwietnia 2023, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Jestem studentką IV roku psychologii na Uniwersytecie Opolskim. Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej o tematyce niepłodności. Zwracam się z ogromną prośbą o wypełnienie ankiety, potrzebnej mi do przeprowadzenia badań. Ankieta skierowana jest do kobiet. Jest całkowicie anonimowa, jej wypełnienie zajmie około 10-15 minut.
    Bardzo zależy mi na dużej ilości odpowiedzi, tematyka niepłodności czasem może być jeszcze w naszym społeczeństwie tematem TABU, a dotyka niestety wielu par. Czym więcej badań naukowych powstanie, tym lepiej będziemy mogli sobie radzić i pomagać.
    Wszystkim Paniom z góry już dziękuję!
    Jeżeli ktoś będzie chciał poznać wyniki, to później chętnie je opublikuję.
    Będę również bardzo wdzięczna, jeżeli Panie prześlą moją ankietę dalej.
    W razie jakichkolwiek pytań proszę zgłaszać je na maila: [email protected]
    Link do ankiety:
    https://forms.gle/Trw5PTTySwKmwcNL9

Selina lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ