Śluz
-
nick nieaktualny
-
anulka wrote:Cześć dziewczyny. Powróciłam do ovu po 6 latach. Obecnie mam 35lat i bardzo,ale to bardzo pragnę mieć kolejne dziecko. Nasze starania praktycznie od 1,5 roku nic nie dają...;-(.... badania, stymulacja cyklu...monitoring i nic. Najbardziej martwi mnie to ,że wcale nie obserwuje u siebie śluzu w czasie cyklu.....kiedyś nie miałam z tym problemu......Jak u Was? Czy któraś boryka się z tym??
Niestety często leki na stymulacje a zwłaszcza clo powodują zmniejszenie ilości śluzu...
Możesz spróbować oleju z wiesiolka (od 1 dc do owulacji) i wit.b6anulka, Verna lubią tę wiadomość
-
anulka wrote:Cześć dziewczyny. Powróciłam do ovu po 6 latach. Obecnie mam 35lat i bardzo,ale to bardzo pragnę mieć kolejne dziecko. Nasze starania praktycznie od 1,5 roku nic nie dają...;-(.... badania, stymulacja cyklu...monitoring i nic. Najbardziej martwi mnie to ,że wcale nie obserwuje u siebie śluzu w czasie cyklu.....kiedyś nie miałam z tym problemu......Jak u Was? Czy któraś boryka się z tym??
anulka lubi tę wiadomość
4Cykl staram o rodzienstwo 😘 -
Aoli wrote:Możesz też spróbować brać olej z wiesiołka w kapsułkach też pomaga Ja mam Ja mam 39 lat i też staram się o drugie dziecko też mam problem ze śluzem po wiesiołku jest znaczna poprawa siemię lniane mielone też pomaga
ale kupujesz mielone? czy mielisz na świeżo? -