Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 7 lat walki ....
Odpowiedz

7 lat walki ....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Małe marzenia Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2022, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Nie jestem gwiazdą, modelką czy celebrytką. Jestem zwykłym szarym człowiekiem, Dziewczyną która marzy o byciu matką. Lecz pewne przeszkody się pojawiły Wszystko idzie nie tak jakbyśmy chcieli Bo naturalnie na ciążę szans nie mamy Dlatego procedurę in vitro zaczynamy. Już 7 lat walczyny, 7 zarodków starciliśmy Lecz się nie poddajemy bo Trzeba biec trzeba marzyć trzeba wierzyć że nam pomożecie Swoją cegełkię dorzucicie lub post udostępnicie Dzięki temu marzenia się spełniają i do celu przybliżają https://pomagam.pl/w3ad7rw8?fbclid=IwAR34DnkOqLaQKDWhF_mEccoj_56IUP-8SDb1wsUwDnkScV4dq42vrx5Z6k4

• PozytywnaAna Przyjaciółka

Wysłany: 25 maja 2022, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki✊✊

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ