X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 8 dpt skurcze, brudzenie
Odpowiedz

8 dpt skurcze, brudzenie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • [email protected] Znajoma

Wysłany: 20 października, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za mną 5 transferów w tym 2 poronienia, obecnie jestem po 6tym transferze i dzis 8dpt beta rośnie

5 dpt beta 10.5

7dpt beta 51,7

Transfer na przebadanym zarodku plus wlew z immunoglobinami ze wzgledu na allo 0 % , od 3 dpt skurcze jak na okres biorę magne b6 forte 3x2 plus scopolan, ale mimo to biorę czuje ciągle takie skurcze , trwają może z 5 sekund i przechodzi raz mocniej raz mniej ale w sumie ciągle dziś przy podcieraniu zauważyłam delikatnie plamienie ,, brudzenie jasno różowe, nie ukrywam że mocno mnie to stresuje po poprzednie dwa poronienia były skurcze byly krwawienia i źle to się skończyło, ale chodzi mi czy po mimo brania leków też czułyście bóle skurcze ????

Karlos
  • Żabka🐸 Autorytet

Wysłany: 20 października, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może napisz na wątku miesięcznym, tam zagląda więcej dziewczyn, może któraś coś poradzi ;)

Kluska lubi tę wiadomość

👩31
    06.2024- AMH 5.56
    PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, hiperprolaktynemia

KIR BX

🧑37
    Obniżone parametry nasienia
    🟢Kariotyp
    🟢AZF
    🟢CFTR

Starania od 2018

14.07.2024 rozpoczęcie IVF
    25.07 9°° punkcja, 22 kumulusy, 15 dojrzałych 🥚🥚, 6 zapłodnionych, 9 zamrożonych
    25.07 23°° SOR, krwotok po punkcji, operacja na CITO...
    30.07 mamy ❄️❄️❄️🥹

I FET
    04.10.2024 transfer, blastka 4.1.2 + EG 🤞🍀🥹
    10.10.2024 6dpt beta 1.8 🥺
    14.10.2024 10dpt beta 1.62 💔

II FET
    04.11.2024 transfer, blastka 4.1.2 + EG + Encorton + Neoparin 🥹🤞🍀

Na zimowisku ❄️4.2.2 🥰
  • [email protected] Znajoma

Wysłany: 20 października, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka🐸 wrote:
    Może napisz na wątku miesięcznym, tam zagląda więcej dziewczyn, może któraś coś poradzi ;)
    Czyli tutaj ? 🍄🍂🌰 IVF PAŹDZIERNIK 2024 🍂🌰🍄

Karlos
  • Żabka🐸 Autorytet

Wysłany: 20 października, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli tutaj ? 🍄🍂🌰 IVF PAŹDZIERNIK 2024 🍂🌰🍄
    Tak, dokładnie 😊

👩31
    06.2024- AMH 5.56
    PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, hiperprolaktynemia

KIR BX

🧑37
    Obniżone parametry nasienia
    🟢Kariotyp
    🟢AZF
    🟢CFTR

Starania od 2018

14.07.2024 rozpoczęcie IVF
    25.07 9°° punkcja, 22 kumulusy, 15 dojrzałych 🥚🥚, 6 zapłodnionych, 9 zamrożonych
    25.07 23°° SOR, krwotok po punkcji, operacja na CITO...
    30.07 mamy ❄️❄️❄️🥹

I FET
    04.10.2024 transfer, blastka 4.1.2 + EG 🤞🍀🥹
    10.10.2024 6dpt beta 1.8 🥺
    14.10.2024 10dpt beta 1.62 💔

II FET
    04.11.2024 transfer, blastka 4.1.2 + EG + Encorton + Neoparin 🥹🤞🍀

Na zimowisku ❄️4.2.2 🥰
  • Elka198321 Autorytet

Wysłany: 20 października, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za mną 5 transferów w tym 2 poronienia, obecnie jestem po 6tym transferze i dzis 8dpt beta rośnie

5 dpt beta 10.5

7dpt beta 51,7

Transfer na przebadanym zarodku plus wlew z immunoglobinami ze wzgledu na allo 0 % , od 3 dpt skurcze jak na okres biorę magne b6 forte 3x2 plus scopolan, ale mimo to biorę czuje ciągle takie skurcze , trwają może z 5 sekund i przechodzi raz mocniej raz mniej ale w sumie ciągle dziś przy podcieraniu zauważyłam delikatnie plamienie ,, brudzenie jasno różowe, nie ukrywam że mocno mnie to stresuje po poprzednie dwa poronienia były skurcze byly krwawienia i źle to się skończyło, ale chodzi mi czy po mimo brania leków też czułyście bóle skurcze ????
    Jeśli czujesz skurcze to bierz nospe rozkurczowo 3x1..Ja pierwsze 3 tygodnie brałam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ