Cześć dziewczyny!
Szukam Waszych poleceń i doświadczeń ostatnich.
Mam kilka kandydatur i teraz się spotykam z nimi.
Rozstrzał w jakości obsługi klientajest olbrzymi,
NP. Miałam teraz konsultacje w Reprofit Ostrava.
Najpierw odniosłam dobre wrażenie, ale po niej , kiedy j dalej precyzowałam ustalenia , wyszło że ani lekarkaani koordynatorkanie czytały mojej dokumentacji. zaproponowały leczenie . Najpierw sama się upomniałam że zPGTA chce koniecznie. OK, to nie jest stabndard, Ale kiedy dopytałam jak zamierzają zaopiekować temat adenomiozy, dostałam rozpisany protokół na sztuczną menopauzę . Nawet nie ma w moich papierach określenia jak bardzo duże to są zmiany ( nie są za wielkie) więc no , tak. Naplus koordynatorka co mówi po polsku. Ale lekarz pani ordynator nie mówi po angieslku ( !) co uważam dla lekarza w tych czasach powinno być oczywistą koniecznością.
2. Prague Fertility Center . Bardzo miło , fajnie i profesjonanie. Pani ordynator konkretna, preferująca jak najmniej hormonalnych ingenrencji. Rozumiejącanaszą sytuację, cierpliwa w kontekście dodatkowej potrzeby diagnozy rozległości adenomiozy.
OK, ale cena jest mocno premium,a ich najlepszy embriolog założył swoje miejsce Clayo Clinic.
3. IVF Europe mam konsultację w czwartek i napiszę jakie wrażenia
4. Czekam na Gynem żeby się odezwali - w porównaniu cen i usług wyszli bardzo dobrze. Podoba mi się też że nie jest to fabryka in vitro. Dająbardzo dobre zapewnienia i pakiet usług W każdej klinice pakiet to ok 7500 Euro. Ale bardzo różnią się zakresem tego pakietu. Będę tu raportować może któraś z Was kiedyś na tym skorzysta.
NIe rozważam Gennet i Repromedy, Cube IVF, i Pronatal. Nie zrobili na mnie dobrego wrażenia. To albo za duże ośrodki , albo mająnikłe informacje na stronie. W Czechach jest spora konkurencja i to dobrze, bo wymusza wyższe standardy.
44l
Ja : AMH 0,75
hormony ok, endometrium ok, adenomioza naprzedniej ścianie, mało objawowa.
Immunologia nieznana.
44 On: słabe zagęszczenie ale dobre ruchy
V 2024 7 tydz biochem naturals
XII 2024 15 tydz, t21, terminacja naturals
2025 czekam na cud
2026 Cuda się nie dzieją, działamy
26 styczeń czekamy na KD w WCLN
rozważamy kliniki w Czechach, zagęszczam ruchy w Polsce
44l
Ja : AMH 0,75
hormony ok, endometrium ok, adenomioza naprzedniej ścianie, mało objawowa.
Immunologia nieznana.
44 On: słabe zagęszczenie ale dobre ruchy
V 2024 7 tydz biochem naturals
XII 2024 15 tydz, t21, terminacja naturals
2025 czekam na cud
2026 Cuda się nie dzieją, działamy
26 styczeń czekamy na KD w WCLN
rozważamy kliniki w Czechach, zagęszczam ruchy w Polsce