Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Adopcja komórki Kliniki w Czechach
Odpowiedz

Adopcja komórki Kliniki w Czechach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olamonola Koleżanka

Wysłany: 10 lutego, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Szukam Waszych poleceń i doświadczeń ostatnich.
    Mam kilka kandydatur i teraz się spotykam z nimi.

Rozstrzał w jakości obsługi klientajest olbrzymi,

NP. Miałam teraz konsultacje w Reprofit Ostrava.
    Najpierw odniosłam dobre wrażenie, ale po niej , kiedy j dalej precyzowałam ustalenia , wyszło że ani lekarkaani koordynatorkanie czytały mojej dokumentacji. zaproponowały leczenie . Najpierw sama się upomniałam że zPGTA chce koniecznie. OK, to nie jest stabndard, Ale kiedy dopytałam jak zamierzają zaopiekować temat adenomiozy, dostałam rozpisany protokół na sztuczną menopauzę . Nawet nie ma w moich papierach określenia jak bardzo duże to są zmiany ( nie są za wielkie) więc no , tak. Naplus koordynatorka co mówi po polsku. Ale lekarz pani ordynator nie mówi po angieslku ( !) co uważam dla lekarza w tych czasach powinno być oczywistą koniecznością.

2. Prague Fertility Center . Bardzo miło , fajnie i profesjonanie. Pani ordynator konkretna, preferująca jak najmniej hormonalnych ingenrencji. Rozumiejącanaszą sytuację, cierpliwa w kontekście dodatkowej potrzeby diagnozy rozległości adenomiozy.
    OK, ale cena jest mocno premium,a ich najlepszy embriolog założył swoje miejsce Clayo Clinic.

3. IVF Europe mam konsultację w czwartek i napiszę jakie wrażenia

4. Czekam na Gynem żeby się odezwali - w porównaniu cen i usług wyszli bardzo dobrze. Podoba mi się też że nie jest to fabryka in vitro. Dająbardzo dobre zapewnienia i pakiet usług W każdej klinice pakiet to ok 7500 Euro. Ale bardzo różnią się zakresem tego pakietu. Będę tu raportować może któraś z Was kiedyś na tym skorzysta.

NIe rozważam Gennet i Repromedy, Cube IVF, i Pronatal. Nie zrobili na mnie dobrego wrażenia. To albo za duże ośrodki , albo mająnikłe informacje na stronie. W Czechach jest spora konkurencja i to dobrze, bo wymusza wyższe standardy.

44l

Ja : AMH 0,75
    hormony ok, endometrium ok, adenomioza naprzedniej ścianie, mało objawowa.
    Immunologia nieznana.

44 On: wszystko ok :)
    Kariotyp OK

V 2024 7 tydz biochem naturals
    XII 2024 15 tydz, t21, terminacja naturals

2025 czekam na cud
    2026 Cuda się nie dzieją, działamy
    26 styczeń czekamy na KD w WCLN

10.04.2026 Prague Fertility center
    Dawczyni 23 lata, potwierdzona płodność.

12.04 7 rozwijających się zarodeczków
    16.04 6 dotarło do blastocysty i poszło do PGTA
    11.05 6 zdrowych zarodków po PGTa
  • Cara Autorytet

Wysłany: 10 lutego, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, super, dzięki za takie zestawienie, chętnie będę śledzić 😊 Ja, jak wiesz, jestem w Reprofit, juz pisałam, co mi się tam nie podoba. Nie wiem, czy nie będziemy szukać innej kliniki jeśli kolejny transfer tam się nie uda.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ