X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Adopcja prenatalna
Odpowiedz

Adopcja prenatalna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam sie nad adopcja prenatalna czy jest tu ktos kto sie na to zdecydowal albo wie jak to wszytko wyglda?

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Latwiej będzie jak zapytasz na watku IVF ;)

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • skórka33 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2017, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28, ja adoptowałam zarodek, niestety z nami nie został. Podchodziłam do procedury w Krakowie w Macierzyństwie. Teraz jestem w trakcie stymulacji do IVF.

dqpr3e5egbs5bec7.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2017, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zdecydowalismy sie z mezem wlasnie na adopcje zarodka...ale nie podchodzimy jeszcze...po wakacjach zaczniemy...teraz chce odpoczac od lekarzy troszke sie zrelaksowac i zrzucic pare kilo...

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ