Alab czy diagnostyka?
-
nick nieaktualnyCześć, szukam, ale nie znalazłam, więc może z doświadczenia pomożecie. Planuję zrobić kilka badań z zakresu immunologi. Zastanawiam się w którym labie warto? Diagnostyka czy może Alab? A może zupełnie inne? Chcę żeby były jak najbardziej miarodajne. Czy raczej się nie zastanawiać i robić tam, gdzie mam bliżej albo cena lepsza.
-
NAjlepiej wysłac maila z prośba o wycenę, Tak robiłam. Często w klinikach mają atrakcyjniejsze ceny niż w labo. Skąd jesteś PAprotko?
paprotka17 lubi tę wiadomość
01.2018r. -05.2021 histeroskopia x 15
Zespół Ashermana, adenomioza, endo 3st
PAI hetero
IVF
transfer -> negative -
nick nieaktualnyinkaa wrote:NAjlepiej wysłac maila z prośba o wycenę, Tak robiłam. Często w klinikach mają atrakcyjniejsze ceny niż w labo. Skąd jesteś PAprotko?
-
Z mojego doświadczenia najlepiej przedzwonić do działu usług odpłatnych w szpitalu. W Krakowie różnica w cenach badań immunologicznych w porównaniu z diagnostyką to nawet kilkaset złotych.
paprotka17 lubi tę wiadomość
Artvimed Kraków
5 dpt 🍀 12.42
7 dpt 🍀 44.73
9 dpt 🍀 100.2
12 dpt 🍀 351.0
14 dpt 🍀 630.3
16 dpt 🍀1402.0
19 dpt 💚 3088.0
27 dpt mamy bijące ❤️
30.11.2022 zabraliśmy ❄️ do 🏡
10.2022 mamy 4 zdrowe ❄️
21.09.2022 mamy 5 ❄️ z pierwszego IVF
👱♀️87, 🧔 86
♀️Niepłodność jajowodowa: oba niedrożne
💊KIR BX (brakuje 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm)-na razie nic z tym nie robimy
💊Układ hetero w czynnik Leiden, R2 i MTHFR- metylowane witaminy i heparyna od transferu
💊Wysokie NK maciczne- encorton
💊Niewielkie zapalenie endometrium, przeleczone, brak biopsji kontrolnej
♂️Delikatnie obniżona morfologia ale fragmentacja, stres oksydacyjny i inne testy super. -
nick nieaktualnyKluska wrote:Z mojego doświadczenia najlepiej przedzwonić do działu usług odpłatnych w szpitalu. W Krakowie różnica w cenach badań immunologicznych w porównaniu z diagnostyką to nawet kilkaset złotych.
Kluska lubi tę wiadomość
-