X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną AMH a odroczony transfer
Odpowiedz

AMH a odroczony transfer

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mandarynkowa Nowa

Wysłany: 12 stycznia, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam symulacje (krótki protokół gonallem) . Mam 30 lat. Lekarz stwierdził że przy moim AMH 3,6 będzie odroczony transfer bo jest za wysokie. Któraś miała podobnie? Nie dopytalismy z tego stresu o szczegóły. Pierwsze słyszę że mam wysokie AMH.

• adakowal Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandarynkowa wrote:
    Hej, mam symulacje (krótki protokół gonallem) . Mam 30 lat. Lekarz stwierdził że przy moim AMH 3,6 będzie odroczony transfer bo jest za wysokie. Któraś miała podobnie? Nie dopytalismy z tego stresu o szczegóły. Pierwsze słyszę że mam wysokie AMH.

Najlepiej pytać na wątku miesięcznym, tam najszybciej dostaniesz odpowiedz :) Co do odroczonego transferu, to lekarz zapewne obawia sie hiperstymulacji - masz stwierdzone PCOS? Może AMH razem z usg dają takie podejrzenie i woli dmuchać na zimne. Gdzie się leczycie?

PCOS
    IO
  • thestorm Autorytet

Wysłany: 13 stycznia, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandarynkowa wrote:

Może masz PCOS, na obrazie usg jest dużo pęcherzyków? Samego AMH wcale nie masz jakiegoś bardzo wysokiego.

96’ 👫 kryptozoospermia, adenomioza, PCOS, niedoczynność tarczycy, brak prawego jajowodu, cienkie endometrium, Allo mlr 0%.

11.2021 ICSI- 12❄️
    (1 poronienie 8t, 1 ciąża pozamaciczna, 1 ciąża biochemiczna)

2024
    Immunosupresja- Azathioprine i Encorton
    Sztuczna menopauza- Diphereline

IX transfer 3BA (+AH, accofil, intralipid) 🍀
    Synek na świecie 🌈🩵

age.png

🌸 Sprzedaje ciuszki po synku na:
    https://www.vinted.pl/member/92234590-bestmiracles 🌸
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ