Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną AMH a odroczony transfer
Odpowiedz

AMH a odroczony transfer

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mandarynkowa Nowa

Wysłany: 12 stycznia 2025, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam symulacje (krótki protokół gonallem) . Mam 30 lat. Lekarz stwierdził że przy moim AMH 3,6 będzie odroczony transfer bo jest za wysokie. Któraś miała podobnie? Nie dopytalismy z tego stresu o szczegóły. Pierwsze słyszę że mam wysokie AMH.

• adakowal Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2025, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandarynkowa wrote:
    Hej, mam symulacje (krótki protokół gonallem) . Mam 30 lat. Lekarz stwierdził że przy moim AMH 3,6 będzie odroczony transfer bo jest za wysokie. Któraś miała podobnie? Nie dopytalismy z tego stresu o szczegóły. Pierwsze słyszę że mam wysokie AMH.

Najlepiej pytać na wątku miesięcznym, tam najszybciej dostaniesz odpowiedz :) Co do odroczonego transferu, to lekarz zapewne obawia sie hiperstymulacji - masz stwierdzone PCOS? Może AMH razem z usg dają takie podejrzenie i woli dmuchać na zimne. Gdzie się leczycie?

PCOS
    IO
  • thestorm Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2025, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandarynkowa wrote:

Może masz PCOS, na obrazie usg jest dużo pęcherzyków? Samego AMH wcale nie masz jakiegoś bardzo wysokiego.

96’ 👫 kryptozoospermia, adenomioza, PCOS, niedoczynność tarczycy, brak prawego jajowodu, cienkie endometrium, Allo mlr 0%.

11.2021 ICSI- 12❄️
    (1 poronienie 8t, 1 ciąża pozamaciczna, 1 ciąża biochemiczna)

2024
    Immunosupresja- Azathioprine i Encorton
    Sztuczna menopauza- Diphereline

IX transfer 3BA (+AH, accofil, intralipid) 🍀
    Synek na świecie 🌈🩵

age.png

🌸 Sprzedaje ciuszki po synku na:
    https://www.vinted.pl/member/92234590-bestmiracles 🌸
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ