X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną AMH a odroczony transfer
Odpowiedz

AMH a odroczony transfer

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mandarynkowa Nowa

Wysłany: 12 stycznia, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam symulacje (krótki protokół gonallem) . Mam 30 lat. Lekarz stwierdził że przy moim AMH 3,6 będzie odroczony transfer bo jest za wysokie. Któraś miała podobnie? Nie dopytalismy z tego stresu o szczegóły. Pierwsze słyszę że mam wysokie AMH.

• adakowal Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandarynkowa wrote:
    Hej, mam symulacje (krótki protokół gonallem) . Mam 30 lat. Lekarz stwierdził że przy moim AMH 3,6 będzie odroczony transfer bo jest za wysokie. Któraś miała podobnie? Nie dopytalismy z tego stresu o szczegóły. Pierwsze słyszę że mam wysokie AMH.

Najlepiej pytać na wątku miesięcznym, tam najszybciej dostaniesz odpowiedz :) Co do odroczonego transferu, to lekarz zapewne obawia sie hiperstymulacji - masz stwierdzone PCOS? Może AMH razem z usg dają takie podejrzenie i woli dmuchać na zimne. Gdzie się leczycie?

PCOS
    IO
  • thestorm Autorytet

Wysłany: 13 stycznia, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandarynkowa wrote:

Może masz PCOS, na obrazie usg jest dużo pęcherzyków? Samego AMH wcale nie masz jakiegoś bardzo wysokiego.

96’ 👫 kryptozoospermia, adenomioza, PCOS, niedoczynność tarczycy, brak prawego jajowodu, cienkie endometrium, Allo mlr 0%.

11.2021 ICSI- 12❄️
    (1 poronienie 8t, 1 ciąża pozamaciczna, 1 ciąża biochemiczna)

2024
    Immunosupresja- Azathioprine i Encorton
    Sztuczna menopauza- Diphereline

IX transfer 3BA (+AH, accofil, intralipid) 🍀
    Synek na świecie 🌈🩵

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ