X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną AMH a odroczony transfer
Odpowiedz

AMH a odroczony transfer

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mandarynkowa Nowa

Wysłany: 12 stycznia, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam symulacje (krótki protokół gonallem) . Mam 30 lat. Lekarz stwierdził że przy moim AMH 3,6 będzie odroczony transfer bo jest za wysokie. Któraś miała podobnie? Nie dopytalismy z tego stresu o szczegóły. Pierwsze słyszę że mam wysokie AMH.

• adakowal Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandarynkowa wrote:
    Hej, mam symulacje (krótki protokół gonallem) . Mam 30 lat. Lekarz stwierdził że przy moim AMH 3,6 będzie odroczony transfer bo jest za wysokie. Któraś miała podobnie? Nie dopytalismy z tego stresu o szczegóły. Pierwsze słyszę że mam wysokie AMH.

Najlepiej pytać na wątku miesięcznym, tam najszybciej dostaniesz odpowiedz :) Co do odroczonego transferu, to lekarz zapewne obawia sie hiperstymulacji - masz stwierdzone PCOS? Może AMH razem z usg dają takie podejrzenie i woli dmuchać na zimne. Gdzie się leczycie?

PCOS
    IO
  • thestorm Autorytet

Wysłany: 13 stycznia, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandarynkowa wrote:

Może masz PCOS, na obrazie usg jest dużo pęcherzyków? Samego AMH wcale nie masz jakiegoś bardzo wysokiego.

96’ 👫 kryptozoospermia, adenomioza, PCOS, niedoczynność tarczycy, brak prawego jajowodu, cienkie endometrium, Allo mlr 0%.

11.2021 ICSI- 12❄️
    (1 poronienie 8t, 1 ciąża pozamaciczna, 1 ciąża biochemiczna)

2024
    Immunosupresja- Azathioprine i Encorton
    Sztuczna menopauza- Diphereline

IX transfer 3BA (+AH, accofil, intralipid) 🍀
    Synek na świecie 🌈🩵

age.png

🌸 Sprzedaje ciuszki po synku na:
    https://www.vinted.pl/member/92234590-bestmiracles 🌸
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ