X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Amh i prolaktyna
Odpowiedz

Amh i prolaktyna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • RoryMcGarrety Nowa

Wysłany: 31 marca, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim. Dzisiaj odebrałam wyniki po 5 miesiącach brania Douphastan i Dostinex.
    Moje AMH z 0.18 podniosło się na 0.46 (robiony test w tym samym dniu cyklu). Ale moja prolaktyna z 33.70 spadła do 0.2! Plus TSH z 3.50 na 0.06. Nie byłam jeszcze u lekarza, ale zaczynam tracić nadzieję. W tym roku stuknie mi 39 lat i już nie wiem co robić.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ