X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • Gruzja85 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniczka1902 wrote:
    Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i chciałam zapytać o klinikę a dokladniej o lekarzy:) dzwoniąc do Provity to w ogóle nie umawiają na wizty do dr Paligi, Cholewy a do dr Mańki koniec lipca:( czytałam pozytywne komentarze na temat ich kliniki więc do tych którymi zainspirowałam się komentarzami to brak miejsc:( słyszeliście o Pani Małgorzacie Nycz-Reska? Czy którejś z Was pomogła i możecie ją polecić?

Będę wdzięczna za odpowiedz:)
    Hej:) ja byłam u tej Pani doktor na jednej wizycie, w zastępstwie doktor P, w trakcie stymulacji i zrobiła na mnie średnie wrażenie. Jak zapytałam się jej czy dobry mam poziom estradiolu na ten dzień stymulacji, to nie byłą mi wstanie powiedzieć i chciała mi wydłużyć stymulację z 7 dni do 11 dnia w trakcie krótkiego protokołu, bez żadnej wizyty kontrolnej. Może inaczej traktuje swoje pacjentki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 13:02

36 lata, starania o pierwszą ciążę od 01.2017
    1 procedura invitro - krótki protokół -1 transfer świeżych 3 dniowców 8A i 8B😢
    2 transfer 3bb - 6 dpt -34; 8dp- 104; 11dpt - 392; 14 dpt -1272; 25 dpt- ♥️ i jest już na swiecie💗💞💝
    uregulowana niedoczynność tarczycy (spalona riadoaktywnym jodem - kiedyś nadczynność), niskie AMH - 1.5, endometrioza I stopnia, IO, NK 23%, nietoleracje pokarmowe..., krótkie cykle, KIR BX (większość implementacyjnych)
    mąż średnio.
    Teraz druga ciąża z zaskoczenia ...i rośnie druga dziewczyna 🥰🤩🤩
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka mam nadzieje że po prostu było za wcześnie i nadal trzymam kciuki !

Milka.89 lubi tę wiadomość

hchypc0zgq8syrex.png
  • bz10 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    srebrzysta wrote:
    A ja juraszka odradzam jak tylko można!
    Srebrzysta a możesz napisać dlaczego? Jeśli nie chcesz tutaj to możemy na priv

5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB :-(, 04.II crio 2AB :-( , crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️ :-) l22n4z17e4pubq4y.png
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baba1 wrote:
    ???😳
    Nie chce tu wchodzić w szczegóły bo jak wiadomo szpiedzy nas śledzą, zmieniłam go na dr palige i nawet nie ma co porównywać!

hchypc0zgq8syrex.png
  • Gruzja85 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja powiem tak, jakby nie przyjmowała w Angeliusie nasza Pani doktor P, to na bank po pierwszej procedurze zmieniłabym klinikę. Ja tylko mogę polecić doktor P i nikogo innego...

srebrzysta, Nika15, Cichaa, monik123, minia61 lubią tę wiadomość

2 transfer 3bb - 6 dpt -34; 8dp- 104; 11dpt - 392; 14 dpt -1272; 25 dpt- ♥️ i jest już na swiecie💗💞💝
    uregulowana niedoczynność tarczycy (spalona riadoaktywnym jodem - kiedyś nadczynność), niskie AMH - 1.5, endometrioza I stopnia, IO, NK 23%, nietoleracje pokarmowe..., krótkie cykle, KIR BX (większość implementacyjnych)
    mąż średnio.
  • bz10 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    srebrzysta wrote:
    Nie chce tu wchodzić w szczegóły bo jak wiadomo szpiedzy nas śledzą, zmieniłam go na dr palige i nawet nie ma co porównywać!
    No ale to co nie pasowało kontakt, sposób leczenia czy co?

5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB :-(, 04.II crio 2AB :-( , crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️ :-) l22n4z17e4pubq4y.png
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobicie jak uważacie, ja odradzam i tyle. Nie chodzi o.błahostki. i proszę nie pytajcie.

hchypc0zgq8syrex.png
  • bz10 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    srebrzysta wrote:
    Zrobicie jak uważacie, ja odradzam i tyle. Nie chodzi o.błahostki. i proszę nie pytajcie.
    No to straszysz a nie powiesz o co chodzi, trochę srednio...

sAnsa_28 lubi tę wiadomość

• srebrzysta Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu odradzam , leczę się dalej w tej klinice, nie chce nieprzyjemności a wiemy jak było ostatnio, teraz jest mi to nie potrzebne ,chyba jest to zrozumiałe? Postanowilismy zostawić tamte sprawy więc proszę tylko o uszanowanie

hchypc0zgq8syrex.png
  • Gruzja85 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bz10 wrote:
    A może pogadacie sobie na priv. Wtedy nikt Wam nic nie zarzuci a Srebrzyste chyba już kiedyś kiedyś uzasadniała dlaczego "woli" doktor P zanim nie pojawili się szpiedzy.

mąż średnio.
  • ania8306 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bz10 wrote:

Srebrzysta już kiedyś pisała o tym na wątku. Jak chcesz, przeczytaj jej posty - ja nie pamiętam tych powodów.

Ja miałam jedną wizytę u doktora, miły, profesjonalny, chociaż bardzo małomówny. Ale na pytania odpowiadał ;-)
    Robił mi też punkcję i do dziś pamiętam jak po przyszedł do mnie i mnie wspierał. Powiedział że mam wierzyć w mojego siłacza (tylko jedna komórka), i że on wierzy. Także ja wspominam go dobrze.

7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.
  • bz10 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok poszperam 😉

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2019, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gruzja85 wrote:
    A ja powiem tak, jakby nie przyjmowała w Angeliusie nasza Pani doktor P, to na bank po pierwszej procedurze zmieniłabym klinikę. Ja tylko mogę polecić doktor P i nikogo innego...

Zgadzam się z tobą w stu procentach, lecze się u Pani doktor od trzech lat i naprawdę można mówić o niej tylko pozytywnie. Nie mogę się wypowiedzieć na temat innych lekarzy w provicie bo nie miałam okazji u nich byc na szczęście tak się układało że wizyty były cały czas u Pani doktor.

• srebrzysta Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honorata a jak u ciebie?

hchypc0zgq8syrex.png
  • Ewa1984 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jesli na forum publicznym tak gorliwie odradzamy lekarza to wypadaloby uzasadnic swoja wypowiedz zamiast zasiewac ziarno niepewnosci :) Faktycznie troche słabo.

Prawda jest taka, ze każda z nas po prostu musi znaleźć "swojego" lekarza. A to nie jest latwa sprawa :)

A pisanie o szpiegach na forum jest totalnie bez sensu. Jak to mialoby wygladac? Ze personel kliniki wraz z lekarzami maja czas na grzebanie po forach, dopasowywanie naszych nickòw do kartotek z nazwiskami? A pozniej w jakim celu mieliby tą wiedzę wykorzystac? :)
    Mamy sie spodziewac gluchych telefonow po nocy? Anonimowych listow z grozbami? A moze za karę nas usuna z listy pacjetow?

No chyba ze klinika zatrudnia bandę debili zdolną do takich glupot :D

Oni gleboko w posladkach mają co kto tu pisze. Maja lepsze zajęcia niz marnować czas na pierdoły :D

Ten post piszę troche z przymruzeniem oka. Nikogo nie chce urazić. Ale temat szpiegostwa forumowego mnie rozbraja :D

bz10, njut, Baba1, Cichaa lubią tę wiadomość

c55frjjgkyizwxfz.png
  • Gruzja85 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka2017 trzymam za Ciebie kciuki. Mam nadzieję że będzie pozytywna i wysoka beta, bo bardzo Ci kibicuje. Tak samo jak pozostałym weterankom :) bo Wy dziewczyny najbardziej zasługujecie na pozytywne zakończenie.

Honorata02, piegusek lubią tę wiadomość

mąż średnio.
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa widocznie za krótko jesteś na tym wątku skoro nie wiesz jak jest. Dobra koniec tematu, słabo bardzo słabo lepiej było nic nie mówić , człowiek chce dobrze a jeszcze musi się denerwować. Każdy ma prawo napisać czy poleca czy nie. Koniec tematu.

hchypc0zgq8syrex.png
  • Gruzja85 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa1984 wrote:
    Jesli na forum publicznym tak gorliwie odradzamy lekarza to wypadaloby uzasadnic swoja wypowiedz zamiast zasiewac ziarno niepewnosci :) Faktycznie troche słabo.

Prawda jest taka, ze każda z nas po prostu musi znaleźć "swojego" lekarza. A to nie jest latwa sprawa :)

A pisanie o szpiegach na forum jest totalnie bez sensu. Jak to mialoby wygladac? Ze personel kliniki wraz z lekarzami maja czas na grzebanie po forach, dopasowywanie naszych nickòw do kartotek z nazwiskami? A pozniej w jakim celu mieliby tą wiedzę wykorzystac? :)
    Mamy sie spodziewac gluchych telefonow po nocy? Anonimowych listow z grozbami? A moze za karę nas usuna z listy pacjetow?

No chyba ze klinika zatrudnia bandę debili zdolną do takich glupot :D

Oni gleboko w posladkach mają co kto tu pisze. Maja lepsze zajęcia niz marnować czas na pierdoły :D

Ten post piszę troche z przymruzeniem oka. Nikogo nie chce urazić. Ale temat szpiegostwa forumowego mnie rozbraja :D
    No to może kochana oświecę Cie jak to robi się. Jeśli jakaś osoba będzie obrażała tą lub inną klinikę, a wiemy już że ludzie z prawie wszystkich klinik czytają co my tutaj wypisujemy, bo w końcu mają działy reklamy i marketingu i to pewnie należy to do ich zadań, to wystąpią do administratora strony o podanie numeru IP osoby która nadużywa wolności słowa i przy udziale Policji lub np detektywów (wcale to nie jest trudne) dojdą do imienia i nazwiska danej osoby, a to wystarczy żeby taką osobę pozwać o szkalowanie dobrego imienia kliniki. Oczywiście nie twierdzę i nie mówię ze tak robi Angelius, absolutnie nic na ten temat nie wiem, ale pokazuje jedynie mechanizm. Musimy być świadomi że nie jesteśmy anonimowi w internecie, tak jak często ludziom zdaje się, a nasze opinię/ twierdzenia/przypuszczenia są cenne dla wielu ludzi.
    Niestety z innego forum znam taki przypadek i całkowicie inna klinika (nie Angelius) dokładnie zastosowała taką metodę... wiec to nie są bzdety.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 14:03

mąż średnio.
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochana Gruzjo za głos rozsądku , całus 😘

hchypc0zgq8syrex.png
  • bz10 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to w sumie wisi kto to czyta, trochę mnie tylko razi ze to się robi forum pochwalne dla dr P a na innych lekarzy się narzeka i nie podaje powodu. Wiadomo ze różnie można trafić, nie każdy szuka u lekarza takich samych zachowań. Ja wole powiedzieć ze kogoś polecam a jak z czegoś jestem nie zadowolona i nie chce tego podpierać argumentami to nic nie pisze zeby nie wprowadzać fermentu. Bo zestresowała mnie wypowiedz srebrzystej na temat dr Jur, jak narazie jestem bardzo zadowolona ale wiadomo ze ivf to są sprawy kiedy człowiek liczy ze wszystko się dobrze skonczy i stresujące jest takie czytanie ze coś z dr jest nie tak a nie do końca wiadomo o co chodzi.

Baba1 lubi tę wiadomość

‹‹ 1142 1143 1144 1145 1146 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ