Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
monik123 wrote:Tego potrzebowałam36 lata, starania o pierwszą ciążę od 01.2017
1 procedura invitro - krótki protokół -1 transfer świeżych 3 dniowców 8A i 8B😢
2 transfer 3bb - 6 dpt -34; 8dp- 104; 11dpt - 392; 14 dpt -1272; 25 dpt- ♥️ i jest już na swiecie💗💞💝
uregulowana niedoczynność tarczycy (spalona riadoaktywnym jodem - kiedyś nadczynność), niskie AMH - 1.5, endometrioza I stopnia, IO, NK 23%, nietoleracje pokarmowe..., krótkie cykle, KIR BX (większość implementacyjnych)
mąż średnio.
Teraz druga ciąża z zaskoczenia ...i rośnie druga dziewczyna 🥰🤩🤩 -
srebrzysta wrote:Honorata która to pani doktor?
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
srebrzysta wrote:A i do którego idziesz na prenatalne?
2 maja idę jeszcze do dr.Paligii bo mam wizytę w ramach badań klinicznych.
A te badania prenatalne to tak wcześnie się robi ja 2 maja będę dopiero w 7tygodniu.
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
srebrzysta wrote:Honorata która to pani doktor?
Moja przyjaciółka prowadziła teraz ciążę u prof. Sojko (ordynator na bonifratów) i muszę powiedzieć, że lekarz godny polecenia. W tym szpitalu rodzily też inne moje koleżanki i też były zadowolonesrebrzysta, Honorata02 lubią tę wiadomość
-
Honorata02 wrote:2 maja idę jeszcze do dr.Paligii bo mam wizytę w ramach badań klinicznych.
A te badania prenatalne to tak wcześnie się robi ja 2 maja będę dopiero w 7tygodniu.
ja do 13 tyg chodzilam do dr Paligi a potem juz do dr Janoszsrebrzysta, Honorata02 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
srebrzysta wrote:I jak zadowolona byłaś ? Gdzie rodzilas ? I u kogo te prenatalne ?
ja 3 badania prenatalne mialam u dr Rozmus z gyncentrum, chcialam isc do niej. Rodzilam w Bytomiu i bylam zadowolnasrebrzysta, aurola lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyNuterka wrote:Dziewczyny, czy po nieudanym criotransferze można do kolejnego crio podejść już w następnym cyklu czy musi być cykl przerwy?
Ja musiałam zrobić cykl Przerwy ale tylko z tego względu że miałam pozostałości po stymulacji, gdyby na usg wszystko wyszło ok to podchodzilabym od razu. -
srebrzysta wrote:Aurola bardzo dziękuję za odpowiedź, a z Bytomia byłaś zadowolona?
Gorzej było na noworodkowym lekarze byli super za to położne kiepskie.Jak dla mnie mało pomocne i sympatyczne. Jedna w moją ostatnią noc była super i dużo mi pomogła.
Ja byłam zadowolona bo czułam się pod dobra opieka a resztę można przeżyć przez te kilka dnisrebrzysta, Honorata02 lubią tę wiadomość
-
Gruzja85 wrote:Krzyczę krzyczę krzycze😉 tak nie wolno robić....
Mimo, że jedna krecha wyszła to dalej staram się wierzyć w mojego kropka, z krwi jutro już coś powinno wyjść
Didik za Twojego bąbelka też trzymam kciukiStarania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
monik123 wrote:Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja dobrze o tym wiem, ale to było silniejsze ode mnie
Mimo, że jedna krecha wyszła to dalej staram się wierzyć w mojego kropka, z krwi jutro już coś powinno wyjść
Didik za Twojego bąbelka też trzymam kciukimonik123 lubi tę wiadomość
-
srebrzysta wrote:Honorata przyjmij prosze zaproszenie , chce o coś zapytać
Przyjęłam;)
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;(