X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki że wytrzymujecie moje trucie. :P

Bądź tu człowieku mądry z tymi suplementami...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 13:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia ja Ci proponuje , żebyś Ty już nic nie brała prócz ciążowych witamin🤪
    Nie masz żadnych problemów wiec nie ma konieczności. I szkoda kasy😜

Pisze to ta, co wydała 1300 zł przed samym transferem na jakieś niemieckie specyfiki🤣🙈
    Nic nie zużyłam, bo się bałam jak się udało

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 13:55

Pia88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i rozumiemy Cię 😉 Bynajmniej ja. Człowiek może sfiksować w oczekiwaniu🥳

Frelcia__, Pia88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Kasieńko. Już miałam pisać, że rozumiesz mojego świra. To moja ostatnia szansa.

Przede wszystkim jednak przez ten miesiąc będę ostro trzymała dietę na endomendę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 14:07

didik34 lubi tę wiadomość

• Meggie1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia__ wrote:
    Wiem Kasieńko. Już miałam pisać, że rozumiesz mojego świra. To moja ostatnia szansa.

Przede wszystkim jednak przez ten miesiąc będę ostro trzymała dietę na endomendę.
    A może scratching?

KIR AA
    HLA-C c2c2 (oboje)
    NK 26%
    PAI-1 hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie1 wrote:
    A może scratching?

Miałam i nic nie pomogło. :)

• Meggie1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia__ wrote:
    Miałam i nic nie pomogło. :)
    kurde :/ bo to właśnie wszystko musi się zgrać - zdrowy zarodek, gotowe endometrium, najlepiej osłabiony organizm, normalnie wszystko na raz...

Yoselyn82, Pia88, m_d_f lubią tę wiadomość

KIR AA
    HLA-C c2c2 (oboje)
    NK 26%
    PAI-1 hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie1 wrote:
    kurde :/ bo to właśnie wszystko musi się zgrać - zdrowy zarodek, gotowe endometrium, najlepiej osłabiony organizm, normalnie wszystko na raz...
    Niby wszystko jest. Wierzę w tą selekcje i wlew. Może tego mi brakowało? głowy nastawionej na sukces i wiary w to że się uda. Cholera jedna wie. A może też stres mnie tak zniszczył, zła dieta. Mnóstwo jest tych czynników.

Pia88 lubi tę wiadomość

• lipcowka86 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia uważaj z Nimesilem bo w ulotce jest napisane że wpływa na płodność...

Ja po punkcji długo dochodziłam do siebie, @ dostałam prawie po 2 tygodniach. Jajniki miałam powiększone jeszcze 2 cykle po stymulacji.

Ja dziś po wizycie, wszystko dobrze a w brzuchu mam 116 gr naszego Pierworodnego 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 15:20

didik34, Yoselyn82, Luna, Meggie1, Pia88, m_d_f, Emrica, evkill, monik123, bz10, Baba1, Megii_81, aurola, xagax lubią tę wiadomość

qdkk6iye60nsfj4p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipcowka86 wrote:

Ja po punkcji długo dochodziłam do siebie, @ dostałam prawie po 2 tygodniach. Jajniki miałam powiększone jeszcze 2 cykle po stymulacji.

Ja dziś po wizycie, wszystko dobrze a w brzuchu mam 116 gr naszego Pierworodnego 😊
    Cudownie, niech rośnie maluszek ❤️

Pia88, lipcowka86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipcowka86 wrote:

Lepsze to niż pogotowie. :( Mam nadzieję, że moje jajniki dojdą do siebie i w kolejnym cyklu będzie crio. W sumie między innymi po to mam dostinex.

Uściski dla Groszka i Mamy :)

• Bejzi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipcowka86 wrote:

Pierworodny? Synuś, syneczek, synunio? :) Dobrze by było, bo tu same baby i tylko 2 chopoki :D

Pia88, lipcowka86, didik34 lubią tę wiadomość

08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipcowka86 wrote:

cudowna wiadomosc, niech maluszek dalej pieknie rosnie :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Meggie1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipcowka86 wrote:

Cudownie 😍

KIR AA
    HLA-C c2c2 (oboje)
    NK 26%
    PAI-1 hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podczytuję Was, ale jakoś tak zamknęłam się w sobie. Mam dużo pracy z czego się cieszę.

Podejrzewam, że sąsiadka jest w ciąży, ale ukrywa to tak kulawo, że nie wiem kogo jest mi bardziej szkoda - czy jej czy mnie.

W sobotę oglądaliśmy Sekretne życie zwierzaków domowych, bo tam występuje nasz Baton.
    Dzieci często krzyczą "to pies z bajki!"
    Uśmialiśmy się co nie miara, do tego wróżenie w wosku i luźny seks na kanapie. Było cudownie 😍

didik34, sAnsa_28, Meggie1, evkill, Luna, Yoselyn82, monik123, Baba1, Cichaa, Emrica lubią tę wiadomość

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia88 wrote:
    Dziewczyny podczytuję Was, ale jakoś tak zamknęłam się w sobie. Mam dużo pracy z czego się cieszę.

Podejrzewam, że sąsiadka jest w ciąży, ale ukrywa to tak kulawo, że nie wiem kogo jest mi bardziej szkoda - czy jej czy mnie.

W sobotę oglądaliśmy Sekretne życie zwierzaków domowych, bo tam występuje nasz Baton.
    Dzieci często krzyczą "to pies z bajki!"
    Uśmialiśmy się co nie miara, do tego wróżenie w wosku i luźny seks na kanapie. Było cudownie 😍

brakuje tutaj ciebie :) jak bedziesz gotowa to wroc do nas

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Cichaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pią super andrzejki miałaś 😀...ja piłam i wyszło tak że z samymi facetami, ale i tak fajnie było. Miałam z nimi rozmowy typu że kazdy facet potrzebuje kobiety która jest ta przysłowiową "zołza" i się zgodzili 😂oni nas poprostu potrzebują😀

A co do luznego seksu na kanapie to chyba dzisiaj moi nowi sąsiedzi taki mieli i stwierdziłam że albo u mnie tak słabo albo ona tak udawała.... Bo długo ja byłam słychać 😂😂😂

Pia88, Honorata02, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

Starania od 05.2014
    1 procedura - 4 transfery 😔
    2 procedura - 3 ❄️: 1😔
    JA: mięśniaki, skopane cytokiny, kir Bx, AMH 2,92,

....i nie wiem co dalej
  • Megii_81 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej pisałam wcześniej o termnie u dr MP, bo teraz 5.12 nie dam rady dojechać z powodu pracy i będę przekładać wizytę gdyby ktoś mógł skorzystać, to szkoda by przepadł.

👶
  • monik123 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megii_81 wrote:
    hej pisałam wcześniej o termnie u dr MP, bo teraz 5.12 nie dam rady dojechać z powodu pracy i będę przekładać wizytę gdyby ktoś mógł skorzystać, to szkoda by przepadł.
    O której godzinie wizyta?

Starania od 02.2016
    Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
    2xIUI :(
    02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
    06.2020 pICSI - 8 zarodków
    08.2020 - crio 1x 2BB ;(
    11.2020 - crio 2x 3AA ;(
    01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
    Zostały 4❄
  • Megii_81 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś ok południa, jutro bym podała dokladnie i moze by sie Panie w recepcji zgodziły na podmianę

👶
‹‹ 1881 1882 1883 1884 1885 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ