X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki że wytrzymujecie moje trucie. :P

Bądź tu człowieku mądry z tymi suplementami...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 13:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia ja Ci proponuje , żebyś Ty już nic nie brała prócz ciążowych witamin🤪
    Nie masz żadnych problemów wiec nie ma konieczności. I szkoda kasy😜

Pisze to ta, co wydała 1300 zł przed samym transferem na jakieś niemieckie specyfiki🤣🙈
    Nic nie zużyłam, bo się bałam jak się udało

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 13:55

Pia88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i rozumiemy Cię 😉 Bynajmniej ja. Człowiek może sfiksować w oczekiwaniu🥳

Frelcia__, Pia88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Kasieńko. Już miałam pisać, że rozumiesz mojego świra. To moja ostatnia szansa.

Przede wszystkim jednak przez ten miesiąc będę ostro trzymała dietę na endomendę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 14:07

didik34 lubi tę wiadomość

• Meggie1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia__ wrote:
    Wiem Kasieńko. Już miałam pisać, że rozumiesz mojego świra. To moja ostatnia szansa.

Przede wszystkim jednak przez ten miesiąc będę ostro trzymała dietę na endomendę.
    A może scratching?

KIR AA
    HLA-C c2c2 (oboje)
    NK 26%
    PAI-1 hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie1 wrote:
    A może scratching?

Miałam i nic nie pomogło. :)

• Meggie1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia__ wrote:
    Miałam i nic nie pomogło. :)
    kurde :/ bo to właśnie wszystko musi się zgrać - zdrowy zarodek, gotowe endometrium, najlepiej osłabiony organizm, normalnie wszystko na raz...

Yoselyn82, Pia88, m_d_f lubią tę wiadomość

KIR AA
    HLA-C c2c2 (oboje)
    NK 26%
    PAI-1 hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie1 wrote:
    kurde :/ bo to właśnie wszystko musi się zgrać - zdrowy zarodek, gotowe endometrium, najlepiej osłabiony organizm, normalnie wszystko na raz...
    Niby wszystko jest. Wierzę w tą selekcje i wlew. Może tego mi brakowało? głowy nastawionej na sukces i wiary w to że się uda. Cholera jedna wie. A może też stres mnie tak zniszczył, zła dieta. Mnóstwo jest tych czynników.

Pia88 lubi tę wiadomość

• lipcowka86 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia uważaj z Nimesilem bo w ulotce jest napisane że wpływa na płodność...

Ja po punkcji długo dochodziłam do siebie, @ dostałam prawie po 2 tygodniach. Jajniki miałam powiększone jeszcze 2 cykle po stymulacji.

Ja dziś po wizycie, wszystko dobrze a w brzuchu mam 116 gr naszego Pierworodnego 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 15:20

didik34, Yoselyn82, Luna, Meggie1, Pia88, m_d_f, Emrica, evkill, monik123, bz10, Baba1, Megii_81, aurola, xagax lubią tę wiadomość

qdkk6iye60nsfj4p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipcowka86 wrote:

Ja po punkcji długo dochodziłam do siebie, @ dostałam prawie po 2 tygodniach. Jajniki miałam powiększone jeszcze 2 cykle po stymulacji.

Ja dziś po wizycie, wszystko dobrze a w brzuchu mam 116 gr naszego Pierworodnego 😊
    Cudownie, niech rośnie maluszek ❤️

Pia88, lipcowka86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipcowka86 wrote:

Lepsze to niż pogotowie. :( Mam nadzieję, że moje jajniki dojdą do siebie i w kolejnym cyklu będzie crio. W sumie między innymi po to mam dostinex.

Uściski dla Groszka i Mamy :)

• Bejzi Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipcowka86 wrote:

Pierworodny? Synuś, syneczek, synunio? :) Dobrze by było, bo tu same baby i tylko 2 chopoki :D

Pia88, lipcowka86, didik34 lubią tę wiadomość

08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipcowka86 wrote:

cudowna wiadomosc, niech maluszek dalej pieknie rosnie :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Meggie1 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipcowka86 wrote:

Cudownie 😍

KIR AA
    HLA-C c2c2 (oboje)
    NK 26%
    PAI-1 hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2019, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podczytuję Was, ale jakoś tak zamknęłam się w sobie. Mam dużo pracy z czego się cieszę.

Podejrzewam, że sąsiadka jest w ciąży, ale ukrywa to tak kulawo, że nie wiem kogo jest mi bardziej szkoda - czy jej czy mnie.

W sobotę oglądaliśmy Sekretne życie zwierzaków domowych, bo tam występuje nasz Baton.
    Dzieci często krzyczą "to pies z bajki!"
    Uśmialiśmy się co nie miara, do tego wróżenie w wosku i luźny seks na kanapie. Było cudownie 😍

didik34, sAnsa_28, Meggie1, evkill, Luna, Yoselyn82, monik123, Baba1, Cichaa, Emrica lubią tę wiadomość

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia88 wrote:
    Dziewczyny podczytuję Was, ale jakoś tak zamknęłam się w sobie. Mam dużo pracy z czego się cieszę.

Podejrzewam, że sąsiadka jest w ciąży, ale ukrywa to tak kulawo, że nie wiem kogo jest mi bardziej szkoda - czy jej czy mnie.

W sobotę oglądaliśmy Sekretne życie zwierzaków domowych, bo tam występuje nasz Baton.
    Dzieci często krzyczą "to pies z bajki!"
    Uśmialiśmy się co nie miara, do tego wróżenie w wosku i luźny seks na kanapie. Było cudownie 😍

brakuje tutaj ciebie :) jak bedziesz gotowa to wroc do nas

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Cichaa Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pią super andrzejki miałaś 😀...ja piłam i wyszło tak że z samymi facetami, ale i tak fajnie było. Miałam z nimi rozmowy typu że kazdy facet potrzebuje kobiety która jest ta przysłowiową "zołza" i się zgodzili 😂oni nas poprostu potrzebują😀

A co do luznego seksu na kanapie to chyba dzisiaj moi nowi sąsiedzi taki mieli i stwierdziłam że albo u mnie tak słabo albo ona tak udawała.... Bo długo ja byłam słychać 😂😂😂

Pia88, Honorata02, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

Starania od 05.2014
    1 procedura - 4 transfery 😔
    2 procedura - 3 ❄️: 1😔
    JA: mięśniaki, skopane cytokiny, kir Bx, AMH 2,92,

....i nie wiem co dalej
  • Megii_81 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej pisałam wcześniej o termnie u dr MP, bo teraz 5.12 nie dam rady dojechać z powodu pracy i będę przekładać wizytę gdyby ktoś mógł skorzystać, to szkoda by przepadł.

👶
  • monik123 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megii_81 wrote:
    hej pisałam wcześniej o termnie u dr MP, bo teraz 5.12 nie dam rady dojechać z powodu pracy i będę przekładać wizytę gdyby ktoś mógł skorzystać, to szkoda by przepadł.
    O której godzinie wizyta?

Starania od 02.2016
    Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
    2xIUI :(
    02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
    06.2020 pICSI - 8 zarodków
    08.2020 - crio 1x 2BB ;(
    11.2020 - crio 2x 3AA ;(
    01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
    Zostały 4❄
  • Megii_81 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2019, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś ok południa, jutro bym podała dokladnie i moze by sie Panie w recepcji zgodziły na podmianę

👶
‹‹ 1881 1882 1883 1884 1885 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ