Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam krotkie pytanko o globulki z viagrą- na lepsze endometrium. Dr M. przypisała a nigdy nie brałam Czy ktos zamiawał,jesli tak to jaki jest koszt? Dzieki z gory za info:)W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Zależy na ile dostałaś receptę, ja za 12 szt.placilam ok. 40 zl. Jaki u Ciebie problem z endo?sylvuś wrote:Dziewczyny mam krotkie pytanko o globulki z viagrą- na lepsze endometrium. Dr M. przypisała a nigdy nie brałam Czy ktos zamiawał,jesli tak to jaki jest koszt? Dzieki z gory za info:)08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊
-
Frelcia_ wrote:Tak można pojedyncze sztuki gonapeptylu kupić
a jaki probiotyk ? mi się wydaje że po encortonie mam.
W pl zamawiam probioemy firmy probiotics.Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF
❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI
2.06.2017 crio
26.06.2017 crio

28.07.2017 ICSI
26.09.2017 crio [*] 8tc
14.02.2018 crio [*] 6tc

20.04.2018 ICSI
brak mrozakow
22.03.2019 IMSI
13.07.2019 
-
nick nieaktualnyZa 12 szt mniej niż 50zlsylvuś wrote:Dziewczyny mam krotkie pytanko o globulki z viagrą- na lepsze endometrium. Dr M. przypisała a nigdy nie brałam Czy ktos zamiawał,jesli tak to jaki jest koszt? Dzieki z gory za info:)
Cykl na sztucznym? Jakie leki dostałaś?
-
Ja mam 1 sztukę, cały czas w lodówce. Przy okazji transferu mogę zabrać do Katowic. Wysyłki pocztą bym nie ryzykowała.niezapominajka2017 wrote:Dzieki dziewczyny za odpowiedzi.
A moze ktorejs z Was zostal gonapeptyl?
Czy jego trzeba chlodzic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 13:58
STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
Ja. Dziwne uczucie swędzenia, podrażnienia, jakby spuchniętych/podrażnionych warg sromowych. Ogólnie dyskomfort tam na dole. Myslalam, że to infekcja, okazało się, że to reakcja na duze dawki luteiny. Co ciekawe, przy małej dawce nic się nie dzieje.October88 wrote:Kobietki mam pytanie, czy któraś z Was biorąc luteinę odczuwała swędzenie?
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj już po zaledwie 3 dniach brania luteiny też czuję dyskomfort.. tak rozpychanie nam na dole, suchość. Na szczęście swędzenia nie ma.. Podawanie jest dla mnie nieprzyjemne. Nie wierzę że to piszę ale wolę zastrzyki z heparyny. Odkąd odkryłam myk z octaniseptem już nie są mi straszne

Od dzisiaj zaczęłam też sobie brać 3x magneB6 a po transferze dorzucę 3x nospa forte, bo czuję skurcze.. -
Mi w aptece wyliczyli 200:(Bejzi wrote:Zależy na ile dostałaś receptę, ja za 12 szt.placilam ok. 40 zl. Jaki u Ciebie problem z endo?
Mam w składzie:
Sildenafil 0,05
Estrofem 0,002
But cacao g.s.
M f glob vag
Dtd No XII
Po poronieniu w sierpniu mialam zabieg i słabo rosnie.
Zawsze bylo 9-9,5mm a teraz 7,6-7,8mm
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Tak cykl ma byc na sztucznym, jeszcze jest czas bo czekam dopiero na @.edloteh wrote:Za 12 szt mniej niż 50zl
Cykl na sztucznym? Jakie leki dostałaś?
Oprocz tego estrofem a dodatkowo heparyna i steryd.
Potem accofil i zobaczymy...
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Jak Ci jutro nie przejdzie to moze warto skonsultowac sie z dr?Frelcia_ wrote:Od dzisiaj zaczęłam też sobie brać 3x magneB6 a po transferze dorzucę 3x nospa forte, bo czuję skurcze..
Moze przydalaby sie kroplowka, zeby maluch mial szanse sie spokojnie zagniezdzic?
Albo chociaz czopki przeciwskurczowe, moze relanium? -
nick nieaktualnyBella93 wrote:Jak Ci jutro nie przejdzie to moze warto skonsultowac sie z dr?
Moze przydalaby sie kroplowka, zeby maluch mial szanse sie spokojnie zagniezdzic?
Albo chociaz czopki przeciwskurczowe, moze relanium?
myślisz że jak zadzwonię do kliniki to przekażą doktorowi? Jutro będą z labo dzwonić o której transfer to może wtedy powiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2018, 20:02
-
nick nieaktualny
-
U nas już plan działania gotowy

Od jutra zaczynam brać antyki bo lecimy z długim protokołem, część bierzemy i robimy tak jak w poprzednej procedurze, bo dobrze wyszło a część zmieniamy bo z 5 zapłodnionych został z nami tylko 1 a choć może źle to zabrzmi bo wynik poprzedniej procedury był fenomenalny, to nie była ona idealna skoro reszta nie dała rady.
Rany, jestem nakręcona, z jednej strony podekscytowana że to już, z drugiej się boje, też tak miałyście?
Bella93, KateHawke, h_anulka, Bejzi, Frelcia_, EmWu, njut, NieJa, Erl, monik123 lubią tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami

12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
No bez przesady.sylvuś wrote:Mi w aptece wyliczyli 200:(
Mam w składzie:
Sildenafil 0,05
Estrofem 0,002
But cacao g.s.
M f glob vag
Dtd No XII
Po poronieniu w sierpniu mialam zabieg i słabo rosnie.
Zawsze bylo 9-9,5mm a teraz 7,6-7,8mm
Zajrzyj do apteki Książęcej w Katowicach na ul. Piotrowickiej 79.08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊 -
nick nieaktualny
-
niezapominajka2017 wrote:Dzieki dziewczyny za odpowiedzi.
A moze ktorejs z Was zostal gonapeptyl?
Czy jego trzeba chlodzic?
Mi został 5 sztuk cały czas trzymam w lodówce. Mogę wysłać w termicznej torebce no ale sama nie wiem jak chcesz.
Termin ważności 10/2019
niezapominajka2017 lubi tę wiadomość
Ewee