X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Antykoncepcja a szczepienie covid-19
Odpowiedz

Antykoncepcja a szczepienie covid-19

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • enia80 Przyjaciółka

Wysłany: 25 kwietnia 2021, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dr przypisał mi na 2 m-ce microgynom 21 na wyciszenie jajnikow, żebym mogła po tym czasie próbować dalszych starań i stąd moje pytanie do dziewczyn, czy któraś z was stosowała antykoncepcję i podchodziła do szczepienia covid-19? Czy wasi lekarze nie mieli żadnych zastrzeżeń co do szczepienia? Nie wiem co robić czy podejść czy przeczekać aż skończę brać te tabletki. I czy przed staraniami jednak lepiej się nie szczepić? Jakie są opinie waszych lekarzy?

• enia80 Przyjaciółka

Wysłany: 28 kwietnia 2021, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Up

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ