Aplikacja ciążowa po In Vitro
-
ZAJĄCZEK94 wrote:Jak korzystam z preglife 😊
Nie masz wrażenia, że ona źle pokazuje tygodnie? Ostatnia miesiączka zaczęła mi się w środę więc w każdą środę powinien wskakiwać nowy tydzień (liczba całkowita) a mnie wskakuje we wtorek. Wczoraj nawet byłam u ginekologa i aplikacja pokazywała 6+6 a ona wpisała 6+5 i tak się zastanawiam bo dużo osób poleca tą aplikację ale mnie coś tu ewidentnie nie gra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2024, 07:10
-
AngeKrk wrote:Nie masz wrażenia, że ona źle pokazuje tygodnie? Ostatnia miesiączka zaczęła mi się w środę więc w każdą środę powinien wskakiwać nowy tydzień (liczba całkowita) a mnie wskakuje we wtorek. Wczoraj nawet byłam u ginekologa i aplikacja pokazywała 6+6 a ona wpisała 6+5 i tak się zastanawiam bo dużo osób poleca tą aplikację ale mnie coś tu ewidentnie nie gra...
Hmm nie wiem jak jest z miesiączka, bo ja akurat mam ustawione date porodu obliczona według daty transferu i mi się zgadza, bo sprawdzałam też w kalkulatorach dostępnych w internecie. Za to mnie zastanawia czy faktycznie powinna pokazywać np. jak jest 23+3, że to 24 tc a nie 23 tc, bo lekarz zawsze w karcie ciąży mi wpisze wtedy że jestem w 23 tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2024, 08:28
-