X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Apteki/drogerie internetowe
Odpowiedz

Apteki/drogerie internetowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, od dawna przeglądam forum, jestem na etapie starań o upragnionego Bąbelka już od 10 cykli.
    Przeszukałam forum, ale niestety nie znalazłam informacji na temat aptek/drogerii internetowych.
    Otóż dostałam zalecenie od mojej gin, żeby zakupić Inofolic - cena w aptekach stacjonarnych kosmiczna :O
    Znalazłam w internecie w dostępnej cenie, ale tak przed przelewem chciałam zapytać, czy któraś z Was już może zamawiała z abc-zdrowie.com ?

Z góry dzięki ;)

• urocza Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polecam aptekę gemini, inofolic w cenie 28,39, sprawdzona apteka internetowa, bardzo dobre ceny i szybka wysyłka

3jvzi09kqvn0mrn0.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ