Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Ja wczoraj miałam dzień wysokich cukrów praktycznie wszystkie ok 140. A zaczęło się od tego że nabial jadłam I chyba on mi podnosi i Jeszcze stawiam na pomidora
Ja nie moge mleka pic. Kawe z mlekiem kiedys wypilam i mi wywalilo. Teraz pije sama kawe i jest ok.
A nabialu na pierwsze sniadanie nie mozna, ale chyba Ci pisalam o tym.
Pomidory tez slyszalam, ze moga podniesc, ale ja akurat moge.
Wszystkim Joannom zycze spelnienia marzen.
asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Ja nie moge mleka pic. Kawe z mlekiem kiedys wypilam i mi wywalilo. Teraz pije sama kawe i jest ok.
A nabialu na pierwsze sniadanie nie mozna, ale chyba Ci pisalam o tym.
Pomidory tez slyszalam, ze moga podniesc, ale ja akurat moge.
Wszystkim Joannom zycze spelnienia marzen.
Tak dzisiaj imieniny Aski! Sto lat dla wszystkich i spełnienia marzeń.
A ja tam Wolę jak ciepło jest:-\asiastokrota, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Cześć
dziękuję za życzenia, siedze w domu bo w pracy mamy taki zwyczaj że na imieniny dostajemy wolne
Wszystkim Joannom spełnienia marzeń
Dziewczyny apropo leków które jeszcze mam to tak cetrotide, clostilbegyt, unidox solutabAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Zapomniałam jeszcze estrofem i może któraś potrzebuje gotowych strzykawek do menopuru mam tego 5 opakowań. Robię porządkiAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:Cześć
dziękuję za życzenia, siedze w domu bo w pracy mamy taki zwyczaj że na imieniny dostajemy wolne
Dziewczyny apropo leków które jeszcze mam to tak cetrotide, clostilbegyt, unidox solutabasiastokrota lubi tę wiadomość
-
Wszystkim Asiom sto lat, tym co są w ciąży - szczęśliwego spokojnego rozwiązania a tym co się starają - zdrowej spokojnej ciąży
SoniaK szybko jesteś w domu. Odpocznij kochana, zrób przerwę a za miesiąc , dwa pomysl o powrocie. Skonsultuj sie z lekarzem kiedy można wrócić do staran. Twój organizm jest świeżo po ciąży wiec daj mu troche czasu na regenerację. Dzielna jesteś.asiastokrota, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Ona84 jak będziesz wiedzieć daj znać to ci wyślę. Za cetrotide zapłaciłam 130 zł bo płaciłam bez refundacji oczywiście odsprzedam taniej. Resztę oddam za darmo
Jeśli tylko komuś się przyda
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Asiastokrotka, gdzie Ty pracujesz? Tez bym tak chciala.
SoniaK, odpoczywaj.
Dziekuje za zyczenia.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Wszystkie Aśki to fajne dziewczyny! Wszystkiego dobrego, spełnienia najskrytszych marzeń ❤️
Ana ja też lubię jak jest ciepło, ale deszcz to dobra rzecz, inaczej się oddycha, rośliny odżywają....
SoniaK odpocznij sobie trochę i działaj! Przecież drugi raz coś takiego nie może Ci się przytrafić. Wszystko będzie dobrze.Asia08, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:Hey ile kosztuje pakiet monitorujacy do ivf? Jestem ciekawa k
Jak pojde po leki to czy juz bede mogla wykupic czy skasuje250 za normalna wizyteeni33 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wrote:Czesc dziewczyny
Ja się cieszę, że w końcu pada deszczPylenie się zmniejszy. Wczoraj myłam okna
Makumba lubi tę wiadomość
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Maj
01: asiastokrota - transfer
04: e_mil_ka - criotransfer
08: Laura - wizyta
10: eni33 - wizyta
10: nadziejka88 - wizyta
10: Asia08 - wizyta
15: Asiastokrota - betowanie
17: malawiki1-wizyta przed ivf
17: ona84 - wizyta przed ivf
24: gosia321 - wizyta przed stymulacja
Czerwiec
01: malawiki1 start stymulacji wizyta
08: tera83 - usg połówkowe
29: polopiryna - termin porodu
Lipiec:
01: Asia08 - termin porodu
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu[/QUOTE]
-
asiastokrota wrote:Cześć
Dziewczyny apropo leków które jeszcze mam to tak cetrotide, clostilbegyt, unidox solutab
Fajny macie zwyczaj w pracyasiastokrota lubi tę wiadomość