Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Izaura chyba jakieś 5 lat. Jak tylko wzięliśmy ślub to przestaliśmy się zabezpieczać.
Może faktycznie nasze glowy potrzebują urlopu. Życzę Ci żebyś umiała odpocząć od tego wszystkiego i życie Cie mile zaskoczyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 20:07
-
nick nieaktualnyMakumba wrote:Czy Wy też widzicie same ciężarne dookoła?
Taaak - dziewczyny zrzuciły pancerze (czytaj: zimowe odzienie) i od razu widać ciążowe brzuszki. U mnie na osiedlu będzie niebawem duży przyrost naturalny.
Asiastokrotka napisałam pw.
Izaura a jak z Twoją pracą? Nie zamykają sklepu? Nie podpowiem nic o histero, bo nie znam się na tym.
Emilka - Współczuję tego krwawienia i to jeszcze w momencie komunii - dobra mina do złej gry. Rozumiem Cię z tym odpoczynkiem od forum - ja z jednego musiałam się wynieść, bo nie mogłam tam się czuć swobodnie - one o kolejnych ciążach, wydawaniu kasy na ciuchy, a ja ... wiecznie starająca się, ciułająca kasę na leki...
Ana - ja wąchałam farby podczas remontu w brzemiennym stanie - musiałam męża pilnować, żeby maniany nie odwalił, ale ja jestem z tych raczej średnio przejmujących się pod tym względem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 22:02
Makumba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzaura wrote:Życzę Ci żebyś umiała odpocząć od tego wszystkiego
Żeby to osiągnąć to wyczyn!!!!
Dziewczyny jak się nazywa gadżet, który jest hitem teraz u nastolatków (może panuje na to moda już od dawna, ale ja dopiero dzisiaj to widziałam u kilkunastu osób,które spotkałam dziś podczas uskuteczniania zakupów). To taki mały "wiatraczek", który obraca się z palcach? Kojarzycie to?
Ona84 - nie masz już wysypki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 22:07
-
nick nieaktualnyEna tak zamykają mój sklep, ja pracuję do około połowy lipca. Dostałam propozycje przeniesienia do miasteczka od ktorego mieszkam 25 km. Powiedziałam im ze jak poczekają to wrócę od września, przez wakacje chcę odpocząć, a później zobaczymy. Mam nadzieję, ze zajde w ciążę do tego czasu i problem się sam rozwiąże;) )
Makumba, Ena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:A ta zabawka to Fidget spinner, tu też wszyscy z tym szaleją
-
Ena wrote:Żeby to osiągnąć to wyczyn!!!!
Dziewczyny jak się nazywa gadżet, który jest hitem teraz u nastolatków (może panuje na to moda już od dawna, ale ja dopiero dzisiaj to widziałam u kilkunastu osób,które spotkałam dziś podczas uskuteczniania zakupów). To taki mały "wiatraczek", który obraca się z palcach? Kojarzycie to?
Ona84 - nie masz już wysypki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc wszystkim.
Pozniej tez popatrze na to ustrojstwo.
Dziewczyny z cukrzyca, chyba mam sposob na cukier na czczo.
Wczesniej jak wstawalam to od razu mylam rece i mierzylam i wychodzilo ponad 90 do 100. Od jakiegos czasu jak sie obudze, to chwile sobie leze, wstaje odslaniam okna, ide do lazienki i dopiero mierze. I cukier 80 z kawalkiem. Gdzies wlasnie czytalam, ze nie mozna mierzyc od razu po przebudzeniu i to chyba prawda.Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Czesc wszystkim.
Pozniej tez popatrze na to ustrojstwo.
Dziewczyny z cukrzyca, chyba mam sposob na cukier na czczo.
Wczesniej jak wstawalam to od razu mylam rece i mierzylam i wychodzilo ponad 90 do 100. Od jakiegos czasu jak sie obudze, to chwile sobie leze, wstaje odslaniam okna, ide do lazienki i dopiero mierze. I cukier 80 z kawalkiem. Gdzies wlasnie czytalam, ze nie mozna mierzyc od razu po przebudzeniu i to chyba prawda.
Asia08 Chyba coś W tym jest. Ja też przed mierzenie Jeszcze lezakuje i jest lepiej. I pije trochę wody:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 08:15
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj miałam dzień wysokich cukrów praktycznie wszystkie ok 140. A zaczęło się od tego że nabial jadłam I chyba on mi podnosi i Jeszcze stawiam na pomidora
-
ona84 wrote:Hey ile kosztuje pakiet monitorujacy do ivf? Jestem ciekawa k
Jak pojde po leki to czy juz bede mogla wykupic czy skasuje250 za normalna wizyte01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Bry dziś pochmurno... Emilka smutno będzie bez ciebie..
trzeba ja zrozumiec każdy potrzebuje odpoczynku...
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Maj
01: asiastokrota - transfer
04: e_mil_ka - criotransfer
08: Laura - wizyta