Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Cześć
Asia 08 według mojej prognozy, które w miarę ufam ma być ciepło, ale nie upał.
Asiastokrotka ja chętnie przygarnę Luteinę.
Uff."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
[email protected] wrote:Asia a ja przygarnek cetrotide i estrofem-jeśli można.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Wiecie moze gdzie prywatnie w Olsztynie mozna zrobić? Nie mam ubezpieczenia w Pl, do polikliniki dzwoniłam dwa razy, ale mówią ze sprzęt mają w naprawie...
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro mam prenatalne. I mam pytanie czy wchodzili z wami faceci na to badanie. Bo na tych wdzystkich wizytach to maz ze mna wchodzil ale jeszcze nie podchodzil do monitora i nie widzial tylko na zdjeciu usg. A jak dlugo trwa te badanie bo z tego co kojaze to pisalayscie ze ok 30 min.
-
eni33 wrote:Ja jutro mam prenatalne. I mam pytanie czy wchodzili z wami faceci na to badanie. Bo na tych wdzystkich wizytach to maz ze mna wchodzil ale jeszcze nie podchodzil do monitora i nie widzial tylko na zdjeciu usg. A jak dlugo trwa te badanie bo z tego co kojaze to pisalayscie ze ok 30 min.
Mój jest ze mną za każdym razem. Na prenatalnych dr P. nawet go zapytał, czy chce popatrzeć i wtedy podszedł do monitora i patrzył.
A badanie trwa myślę, że do 30 minut.
Izaura, a nie możesz wziąć skierowania i wtedy się umówić? Czy do samego skierowania też jest potrzebne ubezpieczenie?
Jak chciałam umówić męża na jakieś badanie i zapytałam o prywatne, to też mi mówili, że tylko ze skierowaniem."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
Izaura wrote:Asia08 mieszkam za granicą, chciałam sie umówić i przyleciec na badanie, tak to znowu się wydłuża. ..nie przeszkadza mi ten Białystok tylko to ze bez znieczulenia calkowitego,
No fakt, to lipa..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
eni33 wrote:Ja jutro mam prenatalne. I mam pytanie czy wchodzili z wami faceci na to badanie. Bo na tych wdzystkich wizytach to maz ze mna wchodzil ale jeszcze nie podchodzil do monitora i nie widzial tylko na zdjeciu usg. A jak dlugo trwa te badanie bo z tego co kojaze to pisalayscie ze ok 30 min.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Cześć dziewczyny.
Przeżyłam pierwszy dzień w pracy. Nie odzywam się zbyt często bo muszę odpocząć. Nie wypłakałam się po nieudanym crio i chyba zrobiłam błąd. Teraz już nie potrafie się wypłakać a złapałam mega doła i musiałam w ostatnich dniach sięgnąć po moje antydepresanty z zeszłego roku. Nie chcę się tu nad sobą użalać i zatruwać Wam forum swoimi narzekaniami. Jedziemy jeszcze na konsultacje do dr Z w poniedziałek. Zobaczymy co ma nam do zaoferowania a potem odpuszczamy na kilka miesięcy. Jesteśmy psychicznymi wrakami i finansowo spłukani. Chcemy się zająć remontem i sobą jako małżeństwem i sobą oddzielnie. Ja wczoraj byłam u rodziców i nie ma to jak towarzystwo mamy, która rozumie wszystko. A dziś ma wychodne mój mąż.
Pewnie czasem będę Was podczytywać i kibicować ale chcę na chwile oderwać się od tematu in vitro. -
Emilka, zagladaj do nas i pisz jesli tylko masz potrzebe.
Mysle, ze przerwa dobrze Wam zrobi. Tezymajcie sie i daj znac po wizycie.
A jak komunia?e_mil_ka lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui