Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 wrote:Dziewczyny, czy kupujecie poduszkę rogal do karmienia?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Hmm, może kupię materiał i sobie uszyję sama...
Zamówiłam pościel i takie tam. Jestem z siebie dumna.
Zaraz coś jeszcze w aptece pozamawiam.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
A jak to jest z tym placeniem przez zuz w ciazy. Poszlam dzis do zusu bo chcialam im podac nr kata bo wyplate w pracy mialam do reki a ona ze moje zwolnienia do nich nie dotarly. I powiedziala ze jak pracodawca zatrudnia ponad 20 osob to oni placa. Ja juz nic nie wiem a ksiegowa nie odbiera.
-
eni33 wrote:A jak to jest z tym placeniem przez zuz w ciazy. Poszlam dzis do zusu bo chcialam im podac nr kata bo wyplate w pracy mialam do reki a ona ze moje zwolnienia do nich nie dotarly. I powiedziala ze jak pracodawca zatrudnia ponad 20 osob to oni placa. Ja juz nic nie wiem a ksiegowa nie odbiera.
-
eni33 wrote:A jak to jest z tym placeniem przez zuz w ciazy. Poszlam dzis do zusu bo chcialam im podac nr kata bo wyplate w pracy mialam do reki a ona ze moje zwolnienia do nich nie dotarly. I powiedziala ze jak pracodawca zatrudnia ponad 20 osob to oni placa. Ja juz nic nie wiem a ksiegowa nie odbiera.
Prawdę Ci powiedzieli w ZUS. Jak jest powyżej 20 osób, to płaci pracodawca a później rozlicza się z ZUS. A skoro nie mają Twoje zwolnienia, tzn. że se kadrowa w chu...a poleciała pewnie.Dzwoń do pracy i pytaj.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnysłomka :) wrote:Makumba co to za wciskanie się w kolejkę... Teraz moja kolej
Ona84 - czyli jeszcze musisz trochę poczekać. Mnie też coś coś swędzi na szyi, ale ja się jakoś specjalnie nie opalałam, tylko łaziłam po dworze i tyle.
Nadziejka - może i mało, ale wartościowe te Twoje Pęcherzyki.
Laura - stracone buty.... mąż może być zły wrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 21:46
nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgadza się powyżej 20 osób placi pracodawca który ma 30 dni na dostarczenie zwolnienia do zusu. I w takim przydaku też zanosisz zawsze zwolnienie do pracodawcy. A ty W dużej firmie robisz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 14:03
-
obie mam "pożyczone" ale z pewnością kupiłabym sobie tą dużą poduchę/węża. Wierzcie że ma sporo zastosowań
do karmienia, mogę już opierać Jerzego o nią, sama lubię z nią spać i fajnie się nią oplata siebie przy siedzeniu, robi też za barierkę/ochronę. Także ja polecam
Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
-
Dla brzuchatek bardzo polecam adapter do pasów. Nie znoszę jak cos uciska brzuch a ten adapter swietnie sie sprawdza.ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Ja mam tą duza poduchę węża do spania w ciąży co sie średnio u mnie sprawdziła i mniejszego rogala do karmienia. Tą mniejsza uwielbiam i jest mega do karmienia. Dla mnie duzo wygodniej z nią
ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
-
Kadrowa jest w warszawie i wysylam jej zwolnienia. A dzis caly dzien nie odbiera moze w pon nie pracuje nie wiem co jest grane. Dobrze ze poszlam do tego zusu mam nadzieje ze sprawa sie wyjasni. Bylam dzis u dentysty wymieniala mi plombe a teraz mnie boli.
-
Makumba pisałaś wcześniej że leczyła zęba kanałowo w ciąży, napisz mi więcej szczegółów, który to był tydzien, czy bardzo Cię bolał przed wizytą i czy samo leczenie kanałowe było bolesne i ile trwało. Ja dzisiaj też usłyszałam od dentysty że mój ząb kwalifikuje się do leczenia kanałowego, miałam 15 lat temu leczonego tak zęba i był to najgorszy ból w moim życiu, dwie noce nieprzespane, żadne leki p/ bólowe nie działały, myślałam że oszaleję. Do jutra mam podjąć decyzję czy decyduje się na leczenie kanałowe czy nie. Alternatywą jest antybiotyk, oczywiście taki bezpieczny w ciąży, tylko nie ma gwarancji na jak długo pomoże.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....