Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
To sie zaczął poniedziałek
Weekend z dziećmi spoko ale pierwszy poranek, kiedy trzeba dzieci do szkoły wyszykowac chyba ciotka oblala. Obudziłam ich godzine za wcześnie (z przyzwyczajenia bo my na 7 do pracy chodzimy) wiec byl pierwszy płacz.
Jak maz juz wyszedl to kot nam przyniósł zmije i byl cyrk z jej usuwaniem. Oby to byl juz koniec niespodzianek.
Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Makumba wrote:Od wczoraj mam kłucia, jakby ktoś mi nóż tam wbijał. To możliwe, że dziecko drażni szyjkę? Czuję małą nisko i co jakiś czas mam kłujące strzały aż podskakuję. Bo chyba nie rodzę i inne takie, prawda?
Makumba co to za wciskanie się w kolejkę... Teraz moja kolejAsia08, ana1122, Makumba, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny w ogóle przy moim podopiecznym odkryłam fajną wanienkę. Ona ma taki bolec na dnie i Bobas fajnie siedzi-nue zsuwa się. Rewelacyjny pomysł, oczywiście dla większych smyków. Ja przy Zuzi takiej nie miałam i się ciągle przekręcała w brodziku.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Już się nie mogę doczekać. Chociaż nie mam żadnych objawów. Dzisiaj wizyta u dr Z
- zobaczymy co tam u Małej, czy już się szykuję
Raczej będę rodziła u Malarkiewicza, jakoś przeraża mnie ten tłok w Wojewódzkim
Chociaż do Malarkiewicza musimy z drugiego końca miasta jechać, więc jak akcja zacznie się w godzinach szczytu, to mogę i w Wojewódzkim wylądować
I każdy kto mnie widzi, mówi że nie wyglądam jakbym miała za kilka dni rodzić, że mam za mały brzuch- a tam już 3kg człowieka mieszkaMakumba, Asia08, ana1122, asiastokrota, eni33 lubią tę wiadomość
-
Laura, zmija w domu? Posikalabym sie ze strachu! Moj piesel w tamtym roku na polu chcial sie ze zmija zaprzyjaznic, ale nie pozwolilismy.
Ena, kazda rada doswiadczonej mamy nam sie przyda.
A Emilka to nie miala komunii wczoraj?
Slomka mi tez gadaja, ze nie wygladam i mam maly brzuch. Ale ostatnio taka starsza pani w sklepie mnie zaskoczyla. Pytala kiedy rodze a jak jej powiedzialam, to zapytala/stwierdzila czy bedzie dziewczynka. Bo taki maly brzuch mam.
Moze faktycznie laski nam rosna.Gosia321 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ona od slonca uczulenie?
A mojaama narobila paniki. W nocy jej sie snilam i zadzwonila sprawdzic czy do szpotala nie pojechalam. Jak nie odebralam, to do meza dzwonila pytac.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Moja mama jest na etapie kilku telefonów codziennie. Pyta jak się czuje, ale w podtekście jest "nie rodzisz jeszcze?"
a ja ostatnio nastraszyłam mojego M. Obudziłam się ze strasznym skurczem łydki, zerwałam się z łóżka z krzykiem skurcz. Mój M zerwał się jeszcze szybciej i ta jego mina... Chyba ma większego stracha ode mnieAsia08, TERA83, asiastokrota, Lura82, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Makumba, nie stresuj mnie.
Pierwsza jest polopirynka, bo u mnie sie przesunelo na 1.07.
No mysle coraz czesciej jak to bedzie...
Slomka, haha chcialabym zobaczyc jego mine.Moj pewnie w 5 sekund bylby w garazu po auto.
Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość
21.06.2016 III iui
-
SoniaK trzymaj się kochana, myślami jestem z Wami, dziś jest najgorszy dzień w waszym życiu ale wierze że kolejne będą tylko dobre i słoneczne.
Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Cześć dziewczyny,
dzieje sie tu u was dużojedne rodzą przed czasem, wpychając sie w kolejkę
, inna przygarnia gromadkę dzieci i pół zoo
, te co powinny rodzic wcale sie nie zbierają
, inne zakupy zaczeły dopiero robić
, kolejna żmije do domu sprowadza i jeszcze męża o zawał chce przyprawić bo skurcz łydki złapał, nadążyć za wami nie można
Makumba, Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc