Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Ana możesz być ze mnie dumna. Kupiłam masę rzeczy dla dziecka i nie jest już tak ze mną źle. Nawet fotel do karmienia z podnóżkiem hurra z tego się najbardziej cieszę...
Jeszcze wózek, fotelik i kurczę nęci mnie taki leżaczek bujaczek co to zapnę Gałganiarę i coś porobię w domu.
Ten fotelik też fajna rzecz A ja poczekam zobaczę może ktoś będzie chciał mi kupićten bujaczek i mata tez by się przydały ale jeszcze poczekam. Narazie kupuję karuzelke i szumisia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 16:58
Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:A trzeba ja zmywac do karmienia?
tylko, ze do ust używam.
Jak w piątek badania będą ok, to od czerwca zamierzam zaczac kupować wyprawkę. Bo inaczej to zbankrutuje i zima nie będzie mi sie chciało po sklepach chodzićA w kupno wózka, to dziadka wrobie. Juz do zdjęcia usg dziadek gada i macha więc raczej gladko pójdzie haha
ana1122, TERA83, Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
ana1122 wrote:A jak tam wam dziewczyny minał week?
w środku. Ale niestety coś z tą moją nogą lipa dłużej pochodzę (po domu) i puchnie bardziej ...
ana1122 lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:Ja w końcu zabrałam się za swoją szafę nie mogłam się zabrać, 3 reklamówki ciuchów wyniesione (chomikowanie i tak nie chodziłam) a część przełożyłam do ozdobnych kartonów na szafę od razu luźniej
w środku. Ale niestety coś z tą moją nogą lipa dłużej pochodzę (po domu) i puchnie bardziej ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 20:10
-
ana1122 wrote:A co kupic dla siebie na brodawki?
Zobacz też floslek: prawie sama lanolina w składzie.
Tych maści dziewczyn nie widzialam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 21:03
-
Makumba wrote:A słuchajcie, czy niemowlaki śpią pod kołdrą? Chyba nie...
a tym bardziej w ciepłe dni. Jerzyk w zimowe noce był w pajacyku i otulony w kokonie z kocyka (takim żółtym, że jak patrzyłam na niego to wyglądał jak ten bobas z epoki lodowcowej:-) czarną łepetynka i żółty tułów)- rączki miał przy ciele i szybciej tak zasypiał
A teraz albo pod pieluszką albo tylko pod poszewką od kołderkiMakumba, ana1122 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Obczaiłam maści. Asia08 zapłaciła najwiecej za czystą lanolinę. Ziaja chyba jest najlepszym wyborem, bo to po prostu 100% lanoliny za najlepszą cenę.
-
ana1122 wrote:Makumba ty jesteś chemikiem. To dla dziecka co najlepiej kupić żeby było jak najwięcej naturalnych składników babydream czy ziaje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 21:49
-
Od wczoraj mam kłucia, jakby ktoś mi nóż tam wbijał. To możliwe, że dziecko drażni szyjkę? Czuję małą nisko i co jakiś czas mam kłujące strzały aż podskakuję. Bo chyba nie rodzę i inne takie, prawda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 21:53
-
Makumba wrote:Od wczoraj mam kłucia, jakby ktoś mi nóż tam wbijał. To możliwe, że dziecko drażni szyjkę? Czuję małą nisko i co jakiś czas mam kłujące strzały aż podskakuję. Bo chyba nie rodzę i inne takie, prawda?
-
Makumba wrote:Zorientuję się i dam znać. Ogólnie Ziai nie lubię, bo ma syfiaste składy, ale nie znam serii dla dzieci i mam w ciąży, być może są spoko.
Makumba lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Obczaiłam maści. Asia08 zapłaciła najwiecej za czystą lanolinę. Ziaja chyba jest najlepszym wyborem, bo to po prostu 100% lanoliny za najlepszą cenę.
Ja zadnej masci nie kupowalam.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny