Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Cześć dziewczyny,
dzieje sie tu u was dużojedne rodzą przed czasem, wpychając sie w kolejkę
, inna przygarnia gromadkę dzieci i pół zoo
, te co powinny rodzic wcale sie nie zbierają
, inne zakupy zaczeły dopiero robić
, kolejna żmije do domu sprowadza i jeszcze męża o zawał chce przyprawić bo skurcz łydki złapał, nadążyć za wami nie można
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Maz mnie zabije dzis. Mialam schowac jego buty i zapomniałam, wróciłam do domu jak juz ta gromadke rozwiozlam po szkolach. Buty nowiutkie, wczoraj kupione zostały zjedzone
.
Przygód ciag dalszy: musialam po 2 godz odebrać mlodego z przedszkola. Niby go brzuszek boli. Jak go zabralam to juz zdrowy. Chyba tęskni bidulek choć nawet nie wspomina rodziców i mowi ze jeszcze nie teskni.
Słomka jesli masz tylko przez Olsztyn przejechac, to powinnas zdarzyć. Ja mam 50 km i zima będzie ale do Olsztyna nawet na piechotę pójdę. Albo w domu będę rodzic, a na pewno nie u nas w szpitalu.
ONA ten czas do antykow i antyki najbardziej sie dluzy potem juz będzie szybko.Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Asia08 wrote:Makumba, nie stresuj mnie.
Pierwsza jest polopirynka, bo u mnie sie przesunelo na 1.07.
No mysle coraz czesciej jak to bedzie...
Slomka, haha chcialabym zobaczyc jego mine.Moj pewnie w 5 sekund bylby w garazu po auto.
1.07 to fajny termin
Lekarz mówił, że po 31 tygodniu jesteśmy już bezpieczne, dziecko da radę jakby co.
Te szczepienia mnie tylko męczą. Jest strona, na ktorej rodzice opisują co się działo z dzieckiem po. Serce się kraja. -
Lura82 wrote:Maz mnie zabije dzis. Mialam schowac jego buty i zapomniałam, wróciłam do domu jak juz ta gromadke rozwiozlam po szkolach. Buty nowiutkie, wczoraj kupione zostały zjedzone
.
Przygód ciag dalszy: musialam po 2 godz odebrać mlodego z przedszkola. Niby go brzuszek boli. Jak go zabralam to juz zdrowy. Chyba tęskni bidulek choć nawet nie wspomina rodziców i mowi ze jeszcze nie teskni.
Słomka jesli masz tylko przez Olsztyn przejechac, to powinnas zdarzyć. Ja mam 50 km i zima będzie ale do Olsztyna nawet na piechotę pójdę. Albo w domu będę rodzic, a na pewno nie u nas w szpitalu.
ONA ten czas do antykow i antyki najbardziej sie dluzy potem juz będzie szybko.przecież by nie zdążył haha
Asia08, asiastokrota, Lura82 lubią tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Maz mnie zabije dzis. Mialam schowac jego buty i zapomniałam, wróciłam do domu jak juz ta gromadke rozwiozlam po szkolach. Buty nowiutkie, wczoraj kupione zostały zjedzone
.
ONA ten czas do antykow i antyki najbardziej sie dluzy potem juz będzie szybko.
Moj maz tez ma zdazyc do Olsztyna. Mamy podobna odleglosc.
Zjedzonych butow nie zazdroszcze. Moj pies lubi tylko moje, meza nie tyka.
Asiastokrotka, makumba dobrze podsumowala.
Doktorek tez mi powiedzial, ze 1.07 to fajna data.Ciekawe jak wyjdzie faktycznie.
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Ale to nie żółw zeżarł buty zamiast sałaty haha ale suchar
przecież by nie zdążył haha
Niczym Karol z Familiady.:D
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
ana1122 wrote:Hej Asia a jak tam U ciebie?
chyba dobrze. Wróciłam do pracy, tylko jedna osoba głupoty gadała, reszta się nie odzywa i dobrze. Zbieram się do pani psycholog, bo mam blokade. Nie mogę sie wypłakać, chcem a nie mogę. Próbowałam różnych sztuczek ale nie działają
Porozmawiałam z Marcinem, nie będziemy więcej próbować chcemy odpocząć. Może zdecydujemy się wybrać dziecko sercem ale na razie za wcześnie o tym myśleć. Wierze że wszystko się ułoży i będziemy szczęśliwy nie koniecznie we dwoje
Makumba, ana1122, Asia08, Gosia321, malgos741, sonia86 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Hej, właśnie wróciliśmy z wypadu na wieś i nadrabiam lekturę. Może później jak odeśpię, to poczytam dokładniej i coś tam naskrobię odnośnie listy Makumby. Za chwilę jadę po wanienkę i to już chyba będzie wszystko, co potrzebne. Aaa, i jeszcze poszukam moich kostek, bo po gorącej łażonej sobocie gdzieś zniknęły
Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:Hej, właśnie wróciliśmy z wypadu na wieś i nadrabiam lekturę. Może później jak odeśpię, to poczytam dokładniej i coś tam naskrobię odnośnie listy Makumby. Za chwilę jadę po wanienkę i to już chyba będzie wszystko, co potrzebne. Aaa, i jeszcze poszukam moich kostek, bo po gorącej łażonej sobocie gdzieś zniknęły
-
SoniaK mega pozytywnej energii wysyłam na dzisiejszy dzień do Ciebie...
U mnie szału nie ma... jestem już w połowie stymulacji, którą przechodzę w miare łatwo, ale pęcherzyki są tylko dwa plus dzisiaj jeszcze dr Z powiedział, że do punkcji powalczymy o jeszcze dwa które są nieco mniejsze ale gonią te dominujące.także hmmmm......malizną śmierdzi ale trzeba wierzyć że te dwa dadzą radę. Następna wizyta w środę i podejrzewam, że wtedy padnie hasło o końcu stymulacji i data punkcji.Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nadziejka88 wrote:SoniaK mega pozytywnej energii wysyłam na dzisiejszy dzień do Ciebie...
U mnie szału nie ma... jestem już w połowie stymulacji, którą przechodzę w miare łatwo, ale pęcherzyki są tylko dwa plus dzisiaj jeszcze dr Z powiedział, że do punkcji powalczymy o jeszcze dwa które są nieco mniejsze ale gonią te dominujące.także hmmmm......malizną śmierdzi ale trzeba wierzyć że te dwa dadzą radę. Następna wizyta w środę i podejrzewam, że wtedy padnie hasło o końcu stymulacji i data punkcji.
Razem 4. Ale może są super jakości. Głowa do góry!nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Makumba wrote:Jednak chcesz żebym urodziła przed czasem
Absolutnie nie! Podźwigaj jeszcze trochę tego dzidziola. Co masz mieć lepiej niż inne?
Polopiryna, pomocz stopy w zimnej wodzie, powinny się odnaleźć.
Ona, może wapno pij? Czy nie pomoże?
Nadziejka, 4 a dobre.
Asiastokrotka, podoba mi się to co napisałaś.
SoniaK, dużo siły.
asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Dziewczyny, czy kupujecie poduszkę rogal do karmienia?