X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiastokrota wrote:
    Cześć dziewczyny,
    dzieje sie tu u was dużo ;) jedne rodzą przed czasem, wpychając sie w kolejkę ;), inna przygarnia gromadkę dzieci i pół zoo ;), te co powinny rodzic wcale sie nie zbierają ;), inne zakupy zaczeły dopiero robić ;), kolejna żmije do domu sprowadza i jeszcze męża o zawał chce przyprawić bo skurcz łydki złapał, nadążyć za wami nie można :):):)
    Haha! Dom wariatów! :P

asiastokrota lubi tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Lura82 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz mnie zabije dzis. Mialam schowac jego buty i zapomniałam, wróciłam do domu jak juz ta gromadke rozwiozlam po szkolach. Buty nowiutkie, wczoraj kupione zostały zjedzone :(.
    Przygód ciag dalszy: musialam po 2 godz odebrać mlodego z przedszkola. Niby go brzuszek boli. Jak go zabralam to juz zdrowy. Chyba tęskni bidulek choć nawet nie wspomina rodziców i mowi ze jeszcze nie teskni.
    Słomka jesli masz tylko przez Olsztyn przejechac, to powinnas zdarzyć. Ja mam 50 km i zima będzie ale do Olsztyna nawet na piechotę pójdę. Albo w domu będę rodzic, a na pewno nie u nas w szpitalu.
    ONA ten czas do antykow i antyki najbardziej sie dluzy potem juz będzie szybko.

Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość

22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Makumba, nie stresuj mnie. ;) Pierwsza jest polopirynka, bo u mnie sie przesunelo na 1.07.:D
    No mysle coraz czesciej jak to bedzie...

Slomka, haha chcialabym zobaczyc jego mine. ;) Moj pewnie w 5 sekund bylby w garazu po auto. :D
    O rany, POlopirynka jeszcze, pewnie też już chce być po :P
    1.07 to fajny termin :)
    Lekarz mówił, że po 31 tygodniu jesteśmy już bezpieczne, dziecko da radę jakby co.
    Te szczepienia mnie tylko męczą. Jest strona, na ktorej rodzice opisują co się działo z dzieckiem po. Serce się kraja.

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:
    Maz mnie zabije dzis. Mialam schowac jego buty i zapomniałam, wróciłam do domu jak juz ta gromadke rozwiozlam po szkolach. Buty nowiutkie, wczoraj kupione zostały zjedzone :(.
    Przygód ciag dalszy: musialam po 2 godz odebrać mlodego z przedszkola. Niby go brzuszek boli. Jak go zabralam to juz zdrowy. Chyba tęskni bidulek choć nawet nie wspomina rodziców i mowi ze jeszcze nie teskni.
    Słomka jesli masz tylko przez Olsztyn przejechac, to powinnas zdarzyć. Ja mam 50 km i zima będzie ale do Olsztyna nawet na piechotę pójdę. Albo w domu będę rodzic, a na pewno nie u nas w szpitalu.
    Ale to nie żółw zeżarł buty zamiast sałaty haha ale suchar :D przecież by nie zdążył haha

Asia08, asiastokrota, Lura82 lubią tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lura82 wrote:

Moj maz tez ma zdazyc do Olsztyna. Mamy podobna odleglosc. ;)

Zjedzonych butow nie zazdroszcze. Moj pies lubi tylko moje, meza nie tyka. :/

Asiastokrotka, makumba dobrze podsumowala. ;)

Doktorek tez mi powiedzial, ze 1.07 to fajna data. :D Ciekawe jak wyjdzie faktycznie.

Makumba lubi tę wiadomość

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wrote:
    Ale to nie żółw zeżarł buty zamiast sałaty haha ale suchar :D przecież by nie zdążył haha

Niczym Karol z Familiady. :D:D

Makumba lubi tę wiadomość

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
  • asiastokrota Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Hej Asia a jak tam U ciebie?
    Cześć :) chyba dobrze. Wróciłam do pracy, tylko jedna osoba głupoty gadała, reszta się nie odzywa i dobrze. Zbieram się do pani psycholog, bo mam blokade. Nie mogę sie wypłakać, chcem a nie mogę. Próbowałam różnych sztuczek ale nie działają ;) Porozmawiałam z Marcinem, nie będziemy więcej próbować chcemy odpocząć. Może zdecydujemy się wybrać dziecko sercem ale na razie za wcześnie o tym myśleć. Wierze że wszystko się ułoży i będziemy szczęśliwy nie koniecznie we dwoje :)

Makumba, ana1122, Asia08, Gosia321, malgos741, sonia86 lubią tę wiadomość

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Niczym Karol z Familiady. :D:D
    Jednak chcesz żebym urodziła przed czasem :D

Asia08 lubi tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • polopiryna Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, właśnie wróciliśmy z wypadu na wieś i nadrabiam lekturę. Może później jak odeśpię, to poczytam dokładniej i coś tam naskrobię odnośnie listy Makumby. Za chwilę jadę po wanienkę i to już chyba będzie wszystko, co potrzebne. Aaa, i jeszcze poszukam moich kostek, bo po gorącej łażonej sobocie gdzieś zniknęły ;)

Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość

19.03.2016 - I iui :(, 14.07.2016 - II iui :(, 05.08.2016 - III iui :(
    06 - 11.10.2016 - I IVF :)
    dqpr6iye74d9v83c.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polopiryna wrote:
    Hej, właśnie wróciliśmy z wypadu na wieś i nadrabiam lekturę. Może później jak odeśpię, to poczytam dokładniej i coś tam naskrobię odnośnie listy Makumby. Za chwilę jadę po wanienkę i to już chyba będzie wszystko, co potrzebne. Aaa, i jeszcze poszukam moich kostek, bo po gorącej łażonej sobocie gdzieś zniknęły ;)
    I dobrze, czekamy, bo już przez te wypady zostałaś pominięta w porodach ;-)

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Ona od slonca uczulenie?

A mojaama narobila paniki. W nocy jej sie snilam i zadzwonila sprawdzic czy do szpotala nie pojechalam. Jak nie odebralam, to do meza dzwonila pytac. :D
    Tak od slonca czerwone kropki swedzace

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • nadziejka88 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SoniaK mega pozytywnej energii wysyłam na dzisiejszy dzień do Ciebie...

U mnie szału nie ma... jestem już w połowie stymulacji, którą przechodzę w miare łatwo, ale pęcherzyki są tylko dwa plus dzisiaj jeszcze dr Z powiedział, że do punkcji powalczymy o jeszcze dwa które są nieco mniejsze ale gonią te dominujące.także hmmmm......malizną śmierdzi ale trzeba wierzyć że te dwa dadzą radę. Następna wizyta w środę i podejrzewam, że wtedy padnie hasło o końcu stymulacji i data punkcji.

Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość

• TERA83 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SoniaK jestem myślami z Wami. trZymajcie sie.

iv09mg7ytr87391w.png

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
    9.02.2017 beta 13600
    13.02.2017 beta 25770
    14.02.2017 SERDUSZKO BIJE
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka trzymam kciuki za Twoje jajeczka żeby były super jakości i dały śliczne Bobasy ;)

nadziejka88 lubi tę wiadomość

• Makumba Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    SoniaK mega pozytywnej energii wysyłam na dzisiejszy dzień do Ciebie...

U mnie szału nie ma... jestem już w połowie stymulacji, którą przechodzę w miare łatwo, ale pęcherzyki są tylko dwa plus dzisiaj jeszcze dr Z powiedział, że do punkcji powalczymy o jeszcze dwa które są nieco mniejsze ale gonią te dominujące.także hmmmm......malizną śmierdzi ale trzeba wierzyć że te dwa dadzą radę. Następna wizyta w środę i podejrzewam, że wtedy padnie hasło o końcu stymulacji i data punkcji.

Razem 4. Ale może są super jakości. Głowa do góry!

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SoniaK <3

• asiastokrota Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejka88 musi być dobrze &&&&

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba wrote:
    Jednak chcesz żebym urodziła przed czasem :D

Absolutnie nie! Podźwigaj jeszcze trochę tego dzidziola. Co masz mieć lepiej niż inne? :P

Polopiryna, pomocz stopy w zimnej wodzie, powinny się odnaleźć. ;)

Ona, może wapno pij? Czy nie pomoże?

Nadziejka, 4 a dobre. :)

Asiastokrotka, podoba mi się to co napisałaś. :)

SoniaK, dużo siły.

asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość

mhsvqps6knsjrcis.png
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy kupujecie poduszkę rogal do karmienia?

mhsvqps6knsjrcis.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Dziewczyny, czy kupujecie poduszkę rogal do karmienia?
    Ja dostałam od siostry więc mam A czy bym kupila to nie wiem:-)

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
‹‹ 1124 1125 1126 1127 1128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ