Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam łóżeczko jakoś bezpieczniej będę się Tak czućMakumba wrote:A masz już dostawkę do łóżka w sypialni?
TERA83 lubi tę wiadomość
-
Moja znajoma ma i jest bardzo zadowolona. Mi też się podobał Ale ja Chciałam duża gondole a tu jest 80 cmTERA83 wrote:Dziewczyny wybaczcie Ale któraś pisała że kupiła wózek BEBETTO jak się sprawuje? ?
-
Te poduszki są takie cienkie jakby praktycznie ich Nie było:-)Asia08 wrote:Ana, sama jeszcze nie wiem. Ale sklaniam sie ku jakims zwyklym prostym, bambino czy cos takiego.
Makumba, robisz sama kremy? To Ty maly chemik taki jestes.
2 kpl. poscieli pewnie po to, zeby miec w razie w na zmiane.
Ana, moim zdaniem tez chodzi poszewki.
A maluchy nie powinny spac na poduszkach, tylko na plasko. Sa tez takie kliny do lozeczka.
Malgos, no wlasnie tak jakos sid chmurzy u mnie tez.
Ja coraz bardziej myślę O tych babydream z rosmana -
ana1122 wrote:Te poduszki są takie cienkie jakby praktycznie ich Nie było:-)
Ja coraz bardziej myślę O tych babydream z rosmana
Musze jutro przysiasc i pozamawiac cos w koncu.
Kupilam paczke pieluch w biedronce, bo byla promocja, duze waciki i plyn do prania.
TERA83, ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
To zależy chyba od modelu gondole akurat te co ja patrzyłam miał dużeana1122 wrote:Moja znajoma ma i jest bardzo zadowolona. Mi też się podobał Ale ja Chciałam duża gondole a tu jest 80 cm

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Ja też kupiłam:-)Asia08 wrote:Musze jutro przysiasc i pozamawiac cos w koncu.

Kupilam paczke pieluch w biedronce, bo byla promocja, duze waciki i plyn do prania.
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Nie pamiętam ale mówił że coś ponad 80 Ale jak camarello nie wiem wiesz pan powiedział ponad 80 Ale nic konkretnie bo mówi że.tę kilka cm nie robi różnice akurat te były w.miarę i szerokie bo niektóre ta wąskie gondole tak pomyślałam że może od modelu Ale może i nie heheana1122 wrote:A ile miały?

9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Bebetto mają 80 A camarello mają 85. Ja chciałam większa bo do stycznia/lutego będą go wozić plus jeszcze kombinezon. U ciebie jest lepiej bo rodzisz później. Ale wózki oba są bardzo fajne I porównywalne:-)
TERA83 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja zamawiałam wyprawkę w Gemini i polecam. Mają bardzo dobre ceny i dość szybko zamowienia przychodzą. Wszystko oddzielnie zapakowane w folie bąbelkową,wiec nic się nie rozlewa ani nic. Co do kosmetyków to mu mamy z Babydream wszystko i polecam. Tylko do główki mamy szampon Mustela,żeby ciemieniuszka nie wyszła. I do dupci na odparzenia u nas sprawdza się Sudocream a jak jest ładnie to Bepanthen tylko.
Co do wózka to mamy Bebetto Luca s-line i jest spoko. Prowadzi się ok choć nie mam porównania do innych. No i użytkujemy poki co tylko gondole. Jedyne co mnie wkurza to ta torba na dole,bo kiepski dostęp do niej jest i się słabo zapina.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 13:54
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Ana, a kupiłaś 3w1 czy 2w1? Bo tych 3w1 nie polecają ze względu na brak atestów w fotelikach..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
Ja właśnie myślę że zamiast torby wolę z koszem na dole bo nawet zakupy lepiej może schować. Ale zobaczymyeve87 wrote:Dziewczyny ja zamawiałam wyprawkę w Gemini i polecam. Mają bardzo dobre ceny i dość szybko zamowienia przychodzą. Wszystko oddzielnie zapakowane w folie bąbelkową,wiec nic się nie rozlewa ani nic. Co do kosmetyków to mu mamy z Babydream wszystko i polecam. Tylko do główki mamy szampon Mustela,żeby ciemieniuszka nie wyszła. I do dupci na odparzenia u nas sprawdza się Sudocream a jak jest ładnie to Bepanthen tylko.
Co do wózka to mamy Bebetto Luca s-line i jest spoko. Prowadzi się ok choć nie mam porównania do innych. No i użytkujemy poki co tylko gondole. Jedyne co mnie wkurza to ta torba na dole,bo kiepski dostęp do niej jest i się słabo zapina.
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Nie mają atestow w ogóle dziwi mnie jak ludzie wsadzaja te foteliki zamiast gondoli czy spacerówki tam dziecko jest wygięte zresztą piszą ze chyba do 1 h ze względu na kręgosłup a ludzie na spacery normalnie chodzą. Ja akurat myślę o modelach 2w1 gdyż fotelik mam pożyczony z atestem jak ktoś dużo jeździ to nie wiem.co bym zrobiła bo na takie miastowe wypady może starczy te od wózka Ale nie znam sięAsia08 wrote:Ana, a kupiłaś 3w1 czy 2w1? Bo tych 3w1 nie polecają ze względu na brak atestów w fotelikach...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 14:39
Asia08 lubi tę wiadomość

9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Ja brałam 3w1 bo był W promocji. Myślę że to nosidełko to I Tak aby ze szpitala I od czasu do czasu do samochodu A trzeba I Tak kupić fotelik taki lepszy dla maluszka na dłuższe trasyAsia08 wrote:Ana, a kupiłaś 3w1 czy 2w1? Bo tych 3w1 nie polecają ze względu na brak atestów w fotelikach...
-
Rany a ja pomyślałam o kołdrze i poduszceTERA83 wrote:No Makumba pościel na zmianę jak będziesz chciała wyprać to wiadomo trzeba mieć

A słuchajcie, czy niemowlaki śpią pod kołdrą? Chyba nie...
Asia08 ja mały chemik jak najbardziej
Asia08 lubi tę wiadomość

-
Róznie. Jedyni spia a innym za gorącoMakumba wrote:Rany a ja pomyślałam o kołdrze i poduszce

A słuchajcie, czy niemowlaki śpią pod kołdrą? Chyba nie...
Asia08 ja mały chemik jak najbardziej
Makumba lubi tę wiadomość
-
Ana możesz być ze mnie dumna. Kupiłam masę rzeczy dla dziecka i nie jest już tak ze mną źle. Nawet fotel do karmienia z podnóżkiem hurra z tego się najbardziej cieszę...
Jeszcze wózek, fotelik i kurczę nęci mnie taki leżaczek bujaczek co to zapnę Gałganiarę i coś porobię w domu.
Asia08, ana1122 lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH