Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja się dostosuję do terminu. U mnie z weekendami różnie bywa, ale może się jakoś uda. Za tydzień mój mąż ma urodziny i zaprosił ponad 30 osób, także ten...
Storczyki o to idziesz jak burza. Powodzenia na dalszym etapie.
Gosia jak tam konsultacja telefoniczna?
Emilka - ty stronisz od ludzi? Jakoś tego nie zauważyłam Bardzo dobrze mi się z tobą gawędziło w Art.e_mil_ka, Wiki03, Storczyki lubią tę wiadomość
-
Ena wrote:Dziewczyny ja się dostosuję do terminu. U mnie z weekendami różnie bywa, ale może się jakoś uda. Za tydzień mój mąż ma urodziny i zaprosił ponad 30 osób, także ten...
Storczyki o to idziesz jak burza. Powodzenia na dalszym etapie.
Gosia jak tam konsultacja telefoniczna?
Emilka - ty stronisz od ludzi? Jakoś tego nie zauważyłam Bardzo dobrze mi się z tobą gawędziło w Art.
Tak Ena stronie od ludzi i to bardzo moze mniejszym problemdm jest dla mnie rozmowa z jedna osoba i przybywanie w jej towarzystwie niż spotksnie w wiekszym gronie. Mi tez sie milo gawedzilo ale nie masz pojecia co ja przezywalam przed spotkaniem -
Hmm no tetaz to juz tez nastepna sobota mi nie pasuje bo jade na wizyte serduszkowa
asiastokrota, e_mil_ka, Karcia, Lura82, mag87, Wiki03, Storczyki, malgos741, polopiryna lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny.
Od 3 miesięcy próbowali podejść do inseminacji niestety bezskutecznie aż do dzisiaj Nareszcie się udało. Czekam dwa tygodnie zeby testować mam nadzieję że wszystko bedzie dobrzeWiki03, asiastokrota, SoniaK lubią tę wiadomość
Asmene -
Asamene wrote:Witam dziewczyny.
Od 3 miesięcy próbowali podejść do inseminacji niestety bezskutecznie aż do dzisiaj Nareszcie się udało. Czekam dwa tygodnie zeby testować mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze
Trzymamy kciuki i czekamy na pozytywne wiesci -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Tak Ena stronie od ludzi i to bardzo moze mniejszym problemdm jest dla mnie rozmowa z jedna osoba i przybywanie w jej towarzystwie niż spotksnie w wiekszym gronie. Mi tez sie milo gawedzilo ale nie masz pojecia co ja przezywalam przed spotkaniem
Emilka uwierz, też bym miała zawał przed spotkaniem. Zawsze sie boję jak inni mnie ocenią, itd...
To może za dwa tyg?
Gosia żebyś za tydz zobaczyła dwa serduszka ale byłoby fajnie...
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Wiki03 wrote:Emilka uwierz, też bym miała zawał przed spotkaniem. Zawsze sie boję jak inni mnie ocenią, itd...
To może za dwa tyg?
Gosia żebyś za tydz zobaczyła dwa serduszka ale byłoby fajnie...
Wiki hahaha normalnie myślisz jak ja. Zaraz sie okaze że jestesmy jakos spokrewnioneWiki03 lubi tę wiadomość
-
Wiki skakalabym do sufitu ale prawda jest taka ze bede sie cieszyc z dwoch a jesli tak bedzie to z jednego tez. Najwazniejsze zeby bilo i zeby dzieciaki sie zdrowo rozwijaly
Wiki03, asiastokrota, xyz159 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Wiki03 wrote:Ona nie słuchaj durnych lekarzy... Umów się do dobrego specjalisty od endometriozy i niech on oceni... Mi też co lekarz to inną diagnozę dawał... Jedna opinia nic nie przesądza. Tego zdążyłam się nauczyć przez te lata
e_mil_ka, Wiki03 lubią tę wiadomość
-
Emilka. Wiki skoro podobnie się czujecie to nie ma wyjścia musice się koniecznie poznać Poza tym my to już prawie rodzina więc nikt nikogo nie będzie oceniał a strach jest zawsze ale potem miłe zaskoczenie
Może zrobimy listę kto na jaki termin się piszę i wtedy może się uda lepiej dopasować.
16.06 - sobota
17.06 - niedziela
23.06 - sobota - Agonia777
24.06 - niedziela
Emilko pamiętaj, że jak się zdecydujesz jechać zabieram Cię ze sobą transport zapewniony:)
Gosiu super, że już za tydzień zobaczysz swoje Szkraby cały czas trzymam kciuki za dwa silnie bijące serduszka
Miłego dnia dziewczyny Ja wczoraj miałam istny Mapet Show.Wiki03, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Wiek 40
Drożność ok, nasienie ok, niskie AMH, niepłodność idiopatyczna
3 lata starań
1 IUI
2 IUI - 22.09.17.
3 IUI - 17.10.2017r.
ICSI - transfer 8.12.17r.
IVF - transfer 13.03.2018.
IVF - punkcja 26.04 - brak zarodków
IVF - 10.09.2018r.
Trombofilia wrodzona, KIR Bx
Transfer ostatniego kropka ? -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Wiki hahaha normalnie myślisz jak ja. Zaraz sie okaze że jestesmy jakos spokrewnione
Heheh coś w tym może być
Ona cieszę się niedawno miałaś histero to skąd od tamtego czasu w macicy by się wzięły zrosty... ale powiem Ci, że jakby następny transfer się nie udał (Tfu! oby się udało!!) to skonsultowałabym się gdzieś dalej... w Wawie jest kilku specjalistów od endo.. a jak wyniki, które już odebrałaś?
Agonia super pomysł z kalendarzem
16.06 - sobota
17.06 - niedziela, Ona84
23.06 - sobota - Agonia777, Wiki03, Ona84
24.06 - niedziela, Wiki03 -
nick nieaktualnyona84 wrote:Tak mówił mi że w wswie jest 2lekarzy od endo na nfz. Ja miałam histeroskopie diagnostyczna a nie operacyjna. Cukier tsh jakieś wątrobowe itp. Ale ok są tsh spadło z1, 5-1,3 na 1,03. Teraz czekam na Anna i mutacje
Ona a w histeroskopii wyszły Ci zrosty? -
nick nieaktualnyAgonia777 wrote:Ja wczoraj miałam istny Mapet Show.
Cześć
A co się działo? Czemu Mapet show?
Ja na razie nie wpisuję się do kalendarza, bo 16-17 - impreza urodzinowa męża, a 23-24 mam zamiar jechać do rodziców, ale może coś się zmieni.
Asiastokrotka - czyli 19 czerwca - mocno zaciskamy kciuki.
Asamene - oby twoja iui pokazała, że to ma sens- powodzenia.
asiastokrota lubi tę wiadomość