Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Asiu gdzie mialas wyniki w Gdansku robione wlasnie dzis dostalam skierowanie od hematologa do poradni immunologii do dr Suchanek.
Powiedz mi czy robilas immunologie na nfz ??
I wlasnie u tej lekarkiAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
eve87 wrote:Dziewczyny ja wracam właśnie z usg połówkowego u dr W i mam dla Was dobre info
z duma w głosie dr powiedział ze Olsztyn ma 40% skuteczności za pierwsze półrocze czyli zdaje sie najwyższy wynik w Polsce
i 20% w inseminacjach gdzie średnia europejska to podobno 10%
takze wiary jeszcze trochę, ze ten moment nadejdzie
Mam nadzieje ze tez niedlugo znajde sie w tych optymostycznych procentach jako szczesliwie zaciazona czego i pozostalym staraczkom zycze
Eve a jak sie czujesz jak tam malenstwo ??asiastokrota, malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:O prosze a to niespodzianka takie informacje oby te procenty rosly
Mam nadzieje ze tez niedlugo znajde sie w tych optymostycznych procentach jako szczesliwie zaciazona czego i pozostalym staraczkom zycze
Eve a jak sie czujesz jak tam malenstwo ??
Ja się czuję naprawdę dobrze, na nic nie narzekamMąż się śmieje,że go w pracy nastawiali na ciężką przeprawę,a tu żadnych humorów,zachcianek ani nic
Maleństwo też dobrze,lekarz nie ma żadnych zastrzeżeń i nic nie budzi jego niepokoju
Tylko dzisiaj niespodziankę mieliśmy,bo ostatnio dr Martyn wspomniał chłopcu, Mąż juz do brzucha Ignaś zaczął mówić
a tu dzisiaj dr W bez cienia wątpliwości mówi,że to dziewczynka
malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
-
Ena wrote:Jak dla mnie to wszystkie są tam miłe, a w szczególności odpowiada mi taka blondynka Patrycja.
Eve to super wieści z wizyty - brawo brawo -
Ena wrote:Jak dla mnie to wszystkie są tam miłe, a w szczególności odpowiada mi taka blondynka Patrycja.
Eve to super wieści z wizyty - brawo brawotak ona jest naprawde mila
Ale reszta hmm pozistawia wiele do zyczenia. Tylko ze ja patrze na to troche innym okiem bo sama pracuje w szpitalu i dlatego dla mnie czasami ich zachowanie pozostaeia wiele do zyczeniaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Kochana ja badania immunologiczne i wizytę miałam w Invicta w Gdańsku. Za wszystkie badania placilam sama wyniosło mnie ponad 1200 zł. To wtedy kazano brać mi encorton i clexqn. Nie pamiętam nazwiska immunologa wiem że była to kobieta
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
eve87 wrote:Trzymam za Was bardzo mocno kciuki
Ja się czuję naprawdę dobrze, na nic nie narzekamMąż się śmieje,że go w pracy nastawiali na ciężką przeprawę,a tu żadnych humorów,zachcianek ani nic
Maleństwo też dobrze,lekarz nie ma żadnych zastrzeżeń i nic nie budzi jego niepokoju
Tylko dzisiaj niespodziankę mieliśmy,bo ostatnio dr Martyn wspomniał chłopcu, Mąż juz do brzucha Ignaś zaczął mówić
a tu dzisiaj dr W bez cienia wątpliwości mówi,że to dziewczynka
pisiorek sie zchowal ale chyba maz sie nie zalamal?
Super ze tak bezproblemowo znosisz ciaze oby tak zostalo do koncaale ze bez zachcianek ani ani jednej
A za kciuki dziekuje przydadza sie na wiosneBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Gosia321 wrote:czyli bylas u tej dr Suchanek bo wlasnie w invikcie tez pracuje. A ppwiedz mi w miare dostepna babeczka mila i skora do zlecania badan. Pytam poniewaz to ja bez zalecen jakiegos lekarza chcem zbadac sobie immunologie bo tak mi cos intuicja podpowiada ze skoro nie dochodzi do zagniezdzenia to tam moze tkwic problem
Zupełnie nie pamietam jak ta kobieta sie nazywała. Może i Suchenek. Jutro postaram się znaleźć jej nazwiskoja skierowanie do niej dostałam od lekarki przyjmującej w Inviccie. Z wizyty byłam zadowolona, dostepna, miła, cierpliwie tłumaczyła wszystko. Badań żadnych nie zlecała bo już z wynikami do niej poszłam.
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Ena wrote:Eve a jak nie Ignaś to???? Oj to nieźle z tą zmianą płci
Śmiesznie,bo w pt znajoma do mnie,że chyba będzie chłopak,bo ładnie wyglądam. I dzisiaj w poczekalni też pani do mnie z tym samym tekstem
-
asiastokrota wrote:Zupełnie nie pamietam jak ta kobieta sie nazywała. Może i Suchenek. Jutro postaram się znaleźć jej nazwisko
ja skierowanie do niej dostałam od lekarki przyjmującej w Inviccie. Z wizyty byłam zadowolona, dostepna, miła, cierpliwie tłumaczyła wszystko. Badań żadnych nie zlecała bo już z wynikami do niej poszłam.
-
Nie mogę nigdzie znaleźć tego jej nazwiska
Badania to białko S, białko C,Th1, Th2, HCY, DHEAS oraz subpopulacje limfocytów
Asia
4 x iui
4 próby ivf
nick nieaktualny