Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Julowa wrote:Tak czytam o tych grupach krwi to moja też nie za częsta... AB rh+ to 7% naszego społeczeństwa.
Też z ciekawości poczytałam. Mam taką samą grupę jak Ty. Jeśli dobrze to przeanalizowałam, to jesteśmy "uniwersalnymi biorcami"? Czy nie? Mój mąż ma A rh+, szczęściarz jest w większości, tak samo jak moja mama.01.2020 dziewczynka 😍
06.2022 dziewczynka 😍
Mamy jeszcze ❄️❄️, cdn. -
Okebu wrote:Dziękuje dziewczyny.
Właśnie byłam dzisiaj u fryzjera i farbowałam się, ale farbą bez amoniaku, na słabej wodzie (cokolwiek to znaczy), czyli taką zmywalną farbą. Nie robią się typowe odrosty a kolor pomału się spłukuje. Fryzjerka od razu odradziła mi mocne farby i mówiła że te zmywalne będą lepsze. Mam do niej zaufanie. Ale w salonie pomiędzy innymi klientkami wywiązała się dyskusja, że jednej lekarz absolutnie zabronił a drugiej pozwolił na wszystko. Szczerze mówiąc, wszystkie moje koleżanki się farbowały (nie wnikam czym) i jakoś ich lekarze nie mieli z tym problemów i nawet nie pomyślałam o tym że taka lekka farba mogłaby być niewskazana.
Ale nie powiem, zaczęłam się denerwować.
Coś, zbyt nerwowy dzień dzisiaj mam
Ja byłam dwa tygodnie temu. Przy skórze mam swój kolor, końcówki mam rozjaśniane i na nie nałożyłam jakąś farbę, bo mi się wypłukała i został mi żółty odcień na końcach. Jak pytałam lekarki czy mogę iść do fryzjera to powiedziała, że tak. Że mogę sobie zrobić na głowie co chcę 😉 w pierwszym trymestrze bym się wstrzymałaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2019, 10:03
Okebu lubi tę wiadomość
01.2020 dziewczynka 😍
06.2022 dziewczynka 😍
Jak ja sie cieszę, że nie farbuje włosów, ile problemów odpada;-) choc fakt faktem natura mnie ulaskawila, bo nie mam siwych jeszcze, ale gdybym musiala to sa teraz takie spraye do odrostow, chyba nawet w Rossmanie można kupić.
Misia28 lubi tę wiadomość
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
Gdyby któraś z Was potrzebowała:
-3 opakowania cetrotide z datą ważności 02/2020
Chętnie sprzedam.
Mam też mensinorm i puregon- one mają datę 5/2020.
Miałam się wstrzymać ze sprzedażą do końca ciąży na wszelki wypadek - gdyby miały mi się jeszcze jednak przydać,ale nie chcę żeby się przeterminowaly.
Do KRK mam 70 km wolałabym gdzieś podwiezc niż wysyłać bo wiadomo- temperatura. Chyba że wystarczy opakowanie termoaktywne.Niepłodność idiopatyczna
Walczę z wąskim endometrium
14.03.2019 punkcja
16.10.2019 transfer
9dpt-48
12dpt-217
14dpt-711
12.11.2019 ♥️
-
Rudzik1 wrote:Badanie metodą PCR to jest właśnie wykrywanie DNA.
Ja też się podpinam pod pytanie o USG piersi. W Ultramedice kosztuje 210 zł - trochę drogo.Anuśla, Rudzik1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wy wszystkie macie zrobione usg piersi? Kurde ja mam się zacząć stymulować od następnego tygodnia i nikt mi nie powiedział ze mam mieć zrobione usg piersi! 😱😱Starania od 4.2016
Endometrioza i zrosty w jamie brzusznej
Jajowody drożne (laparo 2017)
1. IUI 07.2019 👎
2. IUI 09.2019 👎
1. IVF 11.2019
4.1.1 ❄️❄️❄️5.3.3❄️3.3.3❄️
1. FET 18.01.2020. ❄️👉🤰🏻
9dpt 244, 11dpt 728, 27dpt 💓👉🤱🏻
12.10.2020 Helenka -
nick nieaktualny
-
Milka90 wrote:Hej.dziewczyny, klinika w okresie świąt jest otwarta? ... Co jak komuś punkcja czy transfer wypada np w 1 DS? :0
Wilga, tutaj na forum już kilka razy przewijala sie info, że usg piersi jest potrzebne. Tego badania nie ma w tabelce z badaniami, dr go sam dopisal, chodzi o to, że przed stymulacja dobrze to ogarnąć. Nie jest to wymagane, ale dobrze to zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 07:11
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
nick nieaktualny
-
Wilga wrote:Dziewczyny wy wszystkie macie zrobione usg piersi? Kurde ja mam się zacząć stymulować od następnego tygodnia i nikt mi nie powiedział ze mam mieć zrobione usg piersi! 😱😱
Anuśla, Wilga lubią tę wiadomość
-
Wilga wrote:Dziewczyny wy wszystkie macie zrobione usg piersi? Kurde ja mam się zacząć stymulować od następnego tygodnia i nikt mi nie powiedział ze mam mieć zrobione usg piersi! 😱😱
Ja się sama upomniałam u dr że może by pasowało to mnie umówili na jakiś termin do dr Posadzkiej w klinice. -
Rudzik1 wrote:Misia ja mam fotelik Maxi Cosi Pebble Plus i go nie polecam ze względu na wkładkę dla niemowlaka. Moja mała nie mieści się już w tej wkładce, ale bez wkładki się zapada i głowa lata na boki. Gdybym miała kupować raz jeszcze, to wybrałabym Avionaut Pixel, bo można wyciągać stopniowo poszczególne wkładki. No sam fotelik jest bardzo lekki, co naprawdę jest dużą zaletą.
Ogladałam obydwa w internecie, jutro jadę oglądać na żywo, bo w internecie niczym się nie różnią "na wygląd". Jednak szukania fotelika zaczęłam od ... sprawdzenia czy jest kompatybilny z samochodem. I wyszło, że z moim tylko Romer albo Maxi Cosi. Dziwne.01.2020 dziewczynka 😍
06.2022 dziewczynka 😍
nick nieaktualny