X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną arytmia serca przy kwasie foliowym?
Odpowiedz

arytmia serca przy kwasie foliowym?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kikunette Debiutantka

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuku,witam wszystkie czterdziestolatki;-)
    Z mezem staramy sie od 2 miesiecy pierwszy raz o dzidziusia,mam pytanie,czy zdarzylo wam sie od czasu brania kwasu foliowego krotkie,nocne anormalne,przyspieszone bicie serca? troche mnie to zastanawia,czy to nie jest zwiazane z tym?

http://www.pocket-pilule.weonea.com/
  • Ylya Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W jakich dawkach bierzesz?

hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 :-( , IUI 14 XII 2016 :) synek Dawid urodzony 9.9.2017 <3
  • Kikunette Debiutantka

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5 mg

• Ylya Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwas foliowy jest raczej nawet zalecany przy arytmiach serca. To by było dziwne, żeby dawał takie objawy. Ja btałam 15 mg i nic złego nie czułam. Ale lekarzem nie jestem, nie wiem...

hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 :-( , IUI 14 XII 2016 :) synek Dawid urodzony 9.9.2017 <3
  • Kikunette Debiutantka

Wysłany: 24 lipca 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok dziekuje,
    jak sie klade spac na boku-lewym czy prawym to mi sie to dzieje,ale mysle,ze to nic alarmujacego,choc dosyc dziwne...

• Ylya Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiku,
    zbadaj to serce lepiej. Ja miałam takie arytmie na samym początku ciąży (niestety straconej), pamiętam, że nocami trudno było się dobrze do spania ułożyć, bo słyszałam swoje serce, ale może to z emocji..

krycha.stara lubi tę wiadomość

• Kikunette Debiutantka

Wysłany: 27 lipca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TAK,czytalam,ze to wystepuje przy ciazy czasami i w roznych natezeniach.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ