X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Badania Gyncentrum
Odpowiedz

Badania Gyncentrum

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • grotka Znajoma

Wysłany: 28 lipca, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, powiedzcie mi, czy w Gyncentrum robicie badania laboratoryjne zawsze na miejscu u nich? Jak to wygląda ceno w porównaniu z robieniem badań na własną rękę np. w Diagnostyce? Czy informują Was o cenie tych badań? Czy po prostu lekarz mówi, że dzis zrobimy te i te hormony?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej dziewczyny, polecam Wam ciekawe konto, które odkryłam. Prowadzą go położne, bardzo wartościowe treści, może też Wam się przydać😊
    https://instagram.com/specjalistkiodnieplodnosci?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

• MalaMiMi Ekspertka

Wysłany: 30 lipca, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grotka wrote:
    Witam, powiedzcie mi, czy w Gyncentrum robicie badania laboratoryjne zawsze na miejscu u nich? Jak to wygląda ceno w porównaniu z robieniem badań na własną rękę np. w Diagnostyce? Czy informują Was o cenie tych badań? Czy po prostu lekarz mówi, że dzis zrobimy te i te hormony?

Jeśli byłam przed jakas procedura il ekarz zlecał na wizycie badanie np progesteronu to odrazu pobierali mi krew bo bylo szybciej i lekarz też odrazu miał wgląd do wyniku.

A jeśli coś nie było "na już" to nie ma znaczenia czy zrobisz u nich czy w innym laboratorium.

• Bazylia Autorytet

Wysłany: 30 lipca, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaMiMi wrote:
    Jeśli byłam przed jakas procedura il ekarz zlecał na wizycie badanie np progesteronu to odrazu pobierali mi krew bo bylo szybciej i lekarz też odrazu miał wgląd do wyniku.

A jeśli coś nie było "na już" to nie ma znaczenia czy zrobisz u nich czy w innym laboratorium.

W trakcie stymulacji i podczas przygotowania do transferu robiłam na miejscu. Czasem przyjeżdżałam godzinkę wcześniej żeby lekarz mógł mieć wyniki na wizycie.

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, polecam Wam ciekawe konto, które odkryłam. Prowadzą go położne, bardzo wartościowe treści, może też Wam się przydać😊
    https://instagram.com/specjalistkiodnieplodnosci?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ