X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Badania nad endometriozą program lekowy
Odpowiedz

Badania nad endometriozą program lekowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milkowiec Autorytet

Wysłany: 27 marca 2024, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś zainteresowany tematem endomendy chciałby skorzystać z programu
    https://trials.autocruitment.com/forms/EndometriosisStudy_t1707_sbBi_PL_FB/?utm_source=fb&utm_medium=feed_ad&utm_campaign=F1_EndometriosisPL_BU14_F_18-49_Dance_Lead&utm_content=F1_sbBi_nb_ne_looking_ENPL026_LM&fbclid=IwAR30yy67g2HQSDEmMWDncniFNcUu7KALXydmFxAQHedI34wSBWlqapcoBSU_aem_AR4qMUZ3AdK6dXDiXeCgqf6wEx-c1lqzX4v2oFroCSo6br9OuJZIRyV8bDaUTBm3pigOumO3xoO7EIDmF7OehQqP&utm_id=120205635042690442&utm_term=120205636080200442
    Fb mi podpowiedział, nie mam z nimi nic wspólnego.

mhsvdf9hc5k12r5t.png
    klz9g7rf19f59cr1.png
    starania od 2012r., 2xIUI, 3xICSI (5 transferów w tym 1x cb i 1x cbz)
  • RedTail_Rudzia Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia 2024, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm mi też to wyskoczyło a mnie zastanawia czy to jest prawdziwe w sensie czy nie kradną danych .. bo przecież firma jest z nowego Yorku owszem mogą być różne platformy internetowej z różnych części świata
    Ale interesuje mnie czy ktoś się rejestrowal przeszedł kwalifikacje i badania ..

Rudzia ❤️
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ