X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Badania nad endometriozą program lekowy
Odpowiedz

Badania nad endometriozą program lekowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milkowiec Autorytet

Wysłany: 27 marca, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś zainteresowany tematem endomendy chciałby skorzystać z programu
    https://trials.autocruitment.com/forms/EndometriosisStudy_t1707_sbBi_PL_FB/?utm_source=fb&utm_medium=feed_ad&utm_campaign=F1_EndometriosisPL_BU14_F_18-49_Dance_Lead&utm_content=F1_sbBi_nb_ne_looking_ENPL026_LM&fbclid=IwAR30yy67g2HQSDEmMWDncniFNcUu7KALXydmFxAQHedI34wSBWlqapcoBSU_aem_AR4qMUZ3AdK6dXDiXeCgqf6wEx-c1lqzX4v2oFroCSo6br9OuJZIRyV8bDaUTBm3pigOumO3xoO7EIDmF7OehQqP&utm_id=120205635042690442&utm_term=120205636080200442
    Fb mi podpowiedział, nie mam z nimi nic wspólnego.

mhsvdf9hc5k12r5t.png
    klz9g7rf19f59cr1.png
    starania od 2012r., 2xIUI, 3xICSI (5 transferów w tym 1x cb i 1x cbz)
  • RedTail_Rudzia Ekspertka

Wysłany: 29 kwietnia, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm mi też to wyskoczyło a mnie zastanawia czy to jest prawdziwe w sensie czy nie kradną danych .. bo przecież firma jest z nowego Yorku owszem mogą być różne platformy internetowej z różnych części świata
    Ale interesuje mnie czy ktoś się rejestrowal przeszedł kwalifikacje i badania ..

Rudzia ❤️
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ