X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Badania wirusologiczne
Odpowiedz

Badania wirusologiczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mery0211 Przyjaciółka

Wysłany: 10 lipca, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem w klinice od czerwca tamtego roku, po dwóch poronieniach. W tym miesiącu podchodzę do transferu i mam od dzisiaj zacząć brać leki (cykl sztuczny) ale właśnie sobie uświadomiłam ze wszystkie badania wirusologiczne, wymazy miałam robione rok temu i teraz lekarz ich ponownie nie zlecił. Czytałam że powinnam je wykonać w cyklu poprzedzającym transfer. Jak myślicie zadzwonić i upomnieć się o te badania ? Może któraś w was była w podobnej sytuacji

12.10.2024- transfer 2 dniowego zarodka
    9dpt- beta 35,4,11dpt- beta 68,9, 13dpt- beta 146, 4, 19dpt - beta 1652, 26dpt - zarodek i❤️
    27dpt- 🖤
    21.03.2025 transfer ❄️
    7dpt- beta 21,4, 11dpt-beta 101,5, 13dpt-beta 264,7, 21dpt 🖤
  • Mas Autorytet

Wysłany: 10 lipca, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mery0211 wrote:
    Dziewczyny jestem w klinice od czerwca tamtego roku, po dwóch poronieniach. W tym miesiącu podchodzę do transferu i mam od dzisiaj zacząć brać leki (cykl sztuczny) ale właśnie sobie uświadomiłam ze wszystkie badania wirusologiczne, wymazy miałam robione rok temu i teraz lekarz ich ponownie nie zlecił. Czytałam że powinnam je wykonać w cyklu poprzedzającym transfer. Jak myślicie zadzwonić i upomnieć się o te badania ? Może któraś w was była w podobnej sytuacji

Ja bym powtórzyła. To bardzo ważne. A moment cyklu przecież nie ma znaczenia

Mery0211 lubi tę wiadomość

👱39 🧔38
    Starania ok.2 lat
    👱 Amh 3,95,
    🧔 Tetrazoospermia
    1. IFV
    04.2023
    19 komórek pobranych/13 zapłodnionych
    5 ❄️ 2x5.1.1, 5.1.2,5.2.1, 5.2.2
    Pgt-a: 1❄️ czeka
    Transfer 5.1.1 ❤️🍀21.07.2023 🙏
    6dpt Beta 41,1 mIu/ml 🙏
    10 dpt Beta 242,2 mIu/ml 🙏
    17 dpt beta 5233 mIu/ml 🙏 i w USG mamy pęcherzyk 🙏
    19 dpt w USG mamy pęcherzyk żółtkowy 🙏
    21 dpt w USG mamy zarodek 2 mm i ❤️
    12t1d 6,2 cm. chłopaka, USG prenatalne wszystko w normie, nifty: niskie ryzyka 🥳
    21t1d 464 g. Synka
    II USG prenatalne wszystko w normie 🥳
    26t2d 914 g. Synka
    III USG prenatalne wszystko w normie 🥳
    29t4d 1561 g. Synka
    32t2d 2039 g. Synka
    35t2d 2631 g. Synka
    38t2d 3514 g. Synka
    3.04.2024 (39+3) Miłosz 😍🥳😍 🥳3740 g. 10/10 pkt.
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ