X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Badanie HSG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulik Znajoma

Wysłany: 5 czerwca 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej może ktoś się znajdzie kto miał hsg i okazało się że jeden jajowód jest drożny a drugi nie i udało się zajsc w ciążę? W grudniu w zeszłym roku miałam laparoskopię ciąży pozamacicznej w lewym jajwodzie i jajwod zostawili a dziś miałam badanie hsg no i prawy drożny a lewy ten operowany niedrozny :( i teraz wizytę mam za dwa tygodnie i ciekawa jestem co teraz ze mną będzie...czy może któraś miała podobną sytuację?jak wygląda dalsze staranie o dziecko? Pozdrawiam

Paulik
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest cały wielki temat o HSG. Ostatni wpis z 4.06.

M&M
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ