Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Badanie, leczenie, wyniki
Odpowiedz

Badanie, leczenie, wyniki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Syt Znajoma

Wysłany: 18 listopada 2025, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja,

Czytając wiele historii widziałem zazwyczaj w stopkach super wyniki po wdrożonej suplementacji a więc wpadłem na pomysł aby zrobić jeden taki wątek gdzie będą tylko takie posty zawierające taką strukturę.

1. Z czym związany problem
    2. Wyniki świadczące o problemie
    3. Leczenie jak długo
    4. Co dokładnie się zrobiło / suplementowało
    5. Poprawa wyników z punktu 2.

U mnie.

1. Słabe nasienie

2. Morfologia.
    0% zdrowych
    0% typu A
    10% typu B
    40% typu C

3. 4 miesiące

4. D3 20k jednostek, omega 3, płodność z skoczylasa, witaminy z grupy b, k2, kwas foliowy

5. 1% zdrowych
    4% tylu A
    16% typu B
    40% typu C

• Dziewczynka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2025, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syt wrote:
    Heja,

Czytając wiele historii widziałem zazwyczaj w stopkach super wyniki po wdrożonej suplementacji a więc wpadłem na pomysł aby zrobić jeden taki wątek gdzie będą tylko takie posty zawierające taką strukturę.

1. Z czym związany problem
    2. Wyniki świadczące o problemie
    3. Leczenie jak długo
    4. Co dokładnie się zrobiło / suplementowało
    5. Poprawa wyników z punktu 2.

U mnie.

1. Słabe nasienie

2. Morfologia.
    0% zdrowych
    0% typu A
    10% typu B
    40% typu C

3. 4 miesiące

4. D3 20k jednostek, omega 3, płodność z skoczylasa, witaminy z grupy b, k2, kwas foliowy

5. 1% zdrowych
    4% tylu A
    16% typu B
    40% typu C

Nie odpowiem bezpośrednio na pytanie proponuje zadać dodatkowo pytanie na forum męskie sprawy dla szerszego rozeznania 🙂

Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
    Transfer 11.06.2025
    8.07.2025 jest ♥️
    Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ