X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną BELGIA - czy jest dobra klinika niepłodności
Odpowiedz

BELGIA - czy jest dobra klinika niepłodności

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • emememsik Ekspertka

Wysłany: 26 października 2022, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie mogłam znaleść wątku o Belgii więc postanowiłam założyć. Może są tutaj na forum dziewczyny które mieszkają w Belgii i korzystają z pomocy lekarzy niepłodności tautaj na miejscu i chciałaby podzielić się doświadczeniami i może polecić klinikę. Ja jeszcze leczę się w AZ Sint-Lucas Gent ale nie jestem zadowalam 3 inseminacje 2 in vitro niestety nie udane.. żadnych badań.. Chcę podjąć lecznie w Polsce jednak to się wiąże z dużymi kosztami lataniem do Polski a być może i przerwą w karierze, jednak nie wyobrażam sobie długiej rozłąki z mężem. Niemniej jednak planuje jechać w Grudniu, a do grudnia trochę czasu nie chcę siedzieć bezczynnie, badania mam zrobione oczywiście w Polsce na własną rękę i różne rzeczy mi powychodziły..

Kriobank grudzień 22,krótki protokół
    Transfer11.03.23❄️mrożaka jedynaka,embrioglue,masaż
    4dpt prog30.90
    8dpt test ciążowy II blada kreska
    9dpt hcg110 prog22.70,11dpt hcg247 prog32.40,14dpt hcg749prog33.50,18dpt hcg3609 prog34.20,25dpt hcg21265 prog33, 26dpt mamy ❤️ 171u/m
  • kamilcia Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2023, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emememsik wrote:
    Hej, nie mogłam znaleść wątku o Belgii więc postanowiłam założyć. Może są tutaj na forum dziewczyny które mieszkają w Belgii i korzystają z pomocy lekarzy niepłodności tautaj na miejscu i chciałaby podzielić się doświadczeniami i może polecić klinikę. Ja jeszcze leczę się w AZ Sint-Lucas Gent ale nie jestem zadowalam 3 inseminacje 2 in vitro niestety nie udane.. żadnych badań.. Chcę podjąć lecznie w Polsce jednak to się wiąże z dużymi kosztami lataniem do Polski a być może i przerwą w karierze, jednak nie wyobrażam sobie długiej rozłąki z mężem. Niemniej jednak planuje jechać w Grudniu, a do grudnia trochę czasu nie chcę siedzieć bezczynnie, badania mam zrobione oczywiście w Polsce na własną rękę i różne rzeczy mi powychodziły..
    Hejka ja z Holandii :D

4 IUI ❌Rozpoczęcie leczenia 01-08-2019r

✅31.07.2021r rozpoczęcie IVF po 2 latach naturalnego starania 💉💊1 IVF -10 🥚z tych 5 🥚zapłodnionych w 3 dniu zamrożone -

🤰🏼3.08.2021r transfer świeżego 3 dniowego zarodka morula -> 15 dzien naturalny cykl❌
    🤰🏼5 pazdziernik 2021 kriotransfer ❄️ 3 dniowego -> 16 dniu naturalny cykl ❌
    🤰🏼28 listopada 2021 ( kriotransfer ❄️3 dniowego zarodka -> 15 dniu cykl naturalny)❌
    🤰🏼20 stycznia 2022 transfer zarodka ❄️slabszej jakosci - ( na cyklu sztucznym progynowa start 7.01.2022) 14 dzien cyklu owulacja 25 stycznia transfer zarodka 19 dzien cyklu ❌
    🤰🏼8.03.2022r transfer zarodka ❄️ostatniego najsłabsza jakość ❌

💉💊✅2 in vitro 19 wrzesnia 2022 r
    💉19 wrzesnia punkcja pobranych 23 jajek zapłodnionych 8 . 5 ❄️❄️❄️❄️❄️zamrożonych w dniu transferu 2 przestały się rozwijać 1 hodowany do 5 doby blocysty
    transfer odroczony z powodu hiper
    🤰🏼12.11.2022 owulacja - 16.11.2022 kriotransfer 4 dniowego zarodka wczesna Morula w 17 dzień cyklu naturalnego nie udany ❌
    🤰🏼kolejny transfer ze scratching endometrium w lutym

✅zrobione badania
    •ANA 1 i ANA 3 słabo dodatnie +
    •AMH4.3
    •TSH 1.0 FT3 FT4 LH FSH anty tpo anty to✅
    •kariotyp ok mthfr OK
    •nasienie 19 mln ✅
    •witamina D 100nmol
    •prolaktyna 11.4ng/mol
    •OB CPR ✅
    •Fibrynogen APTT ✅
    •DHS ✅
    •kwas foliowy 46 nmol norma od 7 do 46
    •wapno magnez ferrytyna
    •DDimetr ok
    •witamina b12 -600pg/ml
    •komorki NK 19%

•w styczniowym cyklu 23.01 scratching endometrium i luty transfer 7 zarodka

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ