Beta w szarej strefie po ovitrelle
-
Cześć Dziewczyny,
Wiem, że już takich wątków trochę było, ale są one sprzed paru lat wstecz. Słuchajcie staram się o drugą ciążę, pierwszy raz miałam stymulację aromkiem i zastrzyk. Ovitrelle miałam 20.08 i dziś 1.09 beta wynosi 8,77 i progesteron 18,40. Chciałam zapytać co o tym myślicie, podobno jeszcze beta może być zakłamana, ale tak naprawdę nie znalazłam wątków, które zakończyły się negatywnie z taką beta 12dni po zastrzyku. Idę oczywiście na powtórkę jutro/pojutrze. Podzielicie się swoimi historiami? -
Ja miałam ovitrelle 21, dzień po tobie i nie mam odwagi jeszcze na testowanie. Nie widzialam nigdy 2 kresek u siebie i nie chciałabym sobie tego robić jakby miał być fałszywie dodatni. Zrobię test najszybciej 14 dni po zastrzyku.
A ty zrób bete jutro i zobaczymy czy bedzie przyrost, daj znać koniecznie trzymam kciuki 💜👱🏻♀️32 👨33
starania od 05.2024
Wszystko gra a ciąży dwa lata nie ma
TSH: 2,55 ⬆️ Euthyrox50
Jajowody drożne ✅️
Estradiol (4 dc): 63,90 (30,90–90,40)✅️
FSH (3 dc) 5,75 (3,5–12,5)✅️
LH (3 dc) 10,00 (2,4–12,6)✅️
AMH 9,84 ng/ml ❓️
Prolaktyna 384,0 (102,0–496,0) ✅️
Testosteron (5 dc): 66,50 ✅
CA-125 (5 dc): 14 ✅
FT3: 2,79 FT4: 1,28 ✅
Ferrytyna: 74 ✅
Żelazo: 17,3 ✅
Wit D : 40,80 ✅️
Glukoza: 88,10 ✅
Partner – nasienie: 4% morfologia
Program Ochrony zdrowia prokreacyjnego -
Takatam wrote:Ja miałam ovitrelle 21, dzień po tobie i nie mam odwagi jeszcze na testowanie. Nie widzialam nigdy 2 kresek u siebie i nie chciałabym sobie tego robić jakby miał być fałszywie dodatni. Zrobię test najszybciej 14 dni po zastrzyku.
A ty zrób bete jutro i zobaczymy czy bedzie przyrost, daj znać koniecznie trzymam kciuki 💜
Ja testuje od 10 dnia po zastrzyku i testy są takie same, ostatni wydawał mi się delikatnie ciemniejszy. Ogólnie mam jakieś objawy jak w pierwszej ciąży, ale nie chce się nakręcać. Masz progesteron jakiś po owulacji? Ja chciałam też sprawdzić proga bo miałam dość spory pęcherzyk bo aż 26mm w dniu zastrzyku -
Takatam wrote:Ja miałam ovitrelle 21, dzień po tobie i nie mam odwagi jeszcze na testowanie. Nie widzialam nigdy 2 kresek u siebie i nie chciałabym sobie tego robić jakby miał być fałszywie dodatni. Zrobię test najszybciej 14 dni po zastrzyku.
A ty zrób bete jutro i zobaczymy czy bedzie przyrost, daj znać koniecznie trzymam kciuki 💜
Hej, dziś beta 17,6 🥰 -