Białystok in vitro w badaniach klinicznych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCYTRYNKA_2016 wrote:Ja byłam dziś pierwsza nie zdarzyłam się zarejestrować, a z kolejki mnie dr wyrwała do gabinetu 😂😂😂
164 uderzenia na minutę, i 2 cm ludzika ❤️❤️❤️
Widok i to, ze dr gratuluje i mówi, ze można się już cieszyć i odstawiamy lutinusa toooo ja jestem szczęśliwa jak nigdy!!!!
22 lipca prenatalne w klinice ❤️❤️❤️
Cudowna wiadomość)) Pani dr założyła Ci już kartę ciąży?
-
nick nieaktualnyMalinowa91 wrote:Sua jak przeczytalam, ze mialas wypadek to serce mi zamarło. Tak bardzo sie ciesze, ze wszystko zakończyło się dobrze!
Ja też wizytuje we wtorek i już dzis proszę o kciuki!
Malinowa mam wizytę na 12 więc zapewne miniemy się, ale poznasz mnie po posiniaczonych rękach:) blondynka w okularach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój dzidziuś w piatek miał 11 mm i można było go zobaczyć przez powłokę brzuszną bo miałam 2 usg. Nie mam jeszcze wypisu ze szpitala, a miałam zrobionych sporo badań, które zapewne przydałyby się na jutrzejszą wizytę, ale marne szanse bym do jutra go dostala ☹
-
Teraz tam ciążowo w klinice się zrobiło przez ten program i nowe ciąże ,🤣 chociaż powiem wam że szczerze to pomimo mojej radości z ciąży to dalej serce boli jak się patrzyło na te pary czekające na wizyty dziś w klinice. Wiem co takie osoby czują i bardzo im kibicuję aby one też mogły przeżyć taka radość.
-
Cieszę się dziewczyny, że wszystko u Was na dobrej drodze 🙌
mrt87, CYTRYNKA_2016 lubią tę wiadomość
Słabe nasienie,
Amh 1,76
Pierwsza stymulacja Angelius-2 zarodki do 5 doby, 2 nieudane transfery😣
02.2019 Badania kliniczne Bocian Białystok-2 zarodki
7.03.19 transfer jednego, drugi ❄️czeka na nas
18.03.19 beta 258.1😍
Czekamy na naszego Synka
14.11.2019 jest on, nasz największy Skarb -
Ja też już chciałabym być po usg. Oh.... Byle do piątku...stresuje się 🙄
Słabe nasienie,
Amh 1,76
Pierwsza stymulacja Angelius-2 zarodki do 5 doby, 2 nieudane transfery😣
02.2019 Badania kliniczne Bocian Białystok-2 zarodki
7.03.19 transfer jednego, drugi ❄️czeka na nas
18.03.19 beta 258.1😍
Czekamy na naszego Synka
14.11.2019 jest on, nasz największy Skarb -
KarolaOla wrote:Cykl rozpoczęty 6 maja
Czyli jakby 6 tydzień skończony
Ustaw sobie suwaczek to będzie Ci mówił który tydzień i dzien -
pszczola2000 wrote:Ja cykl zaczęłam 5maja ale dr kazała wbić sobie do głowy że okres zaczął się 3 maja (2tyg przed punkcja 17. 05)
Ustaw sobie suwaczek to będzie Ci mówił który tydzień i dzien -
sua wrote:Cudowna wiadomość)) Pani dr założyła Ci już kartę ciąży?
Nie 😂 chyba zapomniała, a już jej nie zobaczę wiec muszę u siebie założyć u lekarza, bądź jeszcze do niej pojadę jeśli jednak ona będzie prowadzić mi ciaze...mam dylemat🙄
IUI 1 - 30.01.2019 IUI 2 - 27.02.2019
23.04.2019 - IVF
4.05.2019 - punkcja (6 cumulusów -4 prawidłowe)
5.05.2019 - 4 zapłodnione komórki❤️
9.05.2019 - transfer naszego malucha 4AA ❤️( zostaje nam ❄️ mrożaczek 3BB)
16.05.2019 - beta 7 dpt -101,8 😍 9 dpt - 234,6 😍 14 dpt - 2074 😍 20 dpt - 8315 😍 22 dpt - 13377 😍 26 dpt - ❤️
16.08.2022- powrót po ❄️
5.09.2022 - transfer
12.09.2022 - beta 7 dpt - 11, 8 dpt - 19, 9 dpt -28 CB 😭😭😭
24.05.2023 - 3 testy z II - Naturalny Cud! ❤️
25.05.2023 - beta 383 😍
26.05.2023 - beta 679 prog - 14,70
30.05.2023 - beta 2457 prog - 29,4
02.06.2023 - pęcherzyk ciążowy ✊
13.06.2023 - ❤️
„Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie.” -
Cytrynka a gdzie chcesz rodzić w Białymstoku np prywatnie czy u siebie w szpitalu?
CYTRYNKA_2016 lubi tę wiadomość
-
CYTRYNKA_2016 wrote:Nie 😂 chyba zapomniała, a już jej nie zobaczę wiec muszę u siebie założyć u lekarza, bądź jeszcze do niej pojadę jeśli jednak ona będzie prowadzić mi ciaze...mam dylemat🙄
Mi kiedyś mówiła że nie lubi prowadzić ciąż 🤔 -
KarolaOla wrote:To skoro u Ciebie cykl zaczął się 3 dni wcześniej niż mój a masz 6t3d to u mnie wychodzi 6 tydzień
Tylko pytanie od kiedy liczysz bo tak jak pisałam mój suwaczek jest od 3 maja, a okres faktycznie zaczął mi się 5.05
Wlasnie dziwilam się że miałaś transfer po mnie, a tak szybko masz wizytę serduszkowa. Mi dr mówiła że mogę iść na usg nie wcześniej niż 17.06
Więc może faktycznie u Ciebie 3-5 dni i będzie widać.
Ja to nawet nie wiem czy mam zarodek w macicy czy gdzie 😱 bo nie byłam od transferu na usgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2019, 23:57
-
nick nieaktualnyCYTRYNKA_2016 wrote:Nie 😂 chyba zapomniała, a już jej nie zobaczę wiec muszę u siebie założyć u lekarza, bądź jeszcze do niej pojadę jeśli jednak ona będzie prowadzić mi ciaze...mam dylemat🙄
Mój mąż mówi, że jako jedyni nam pomogli i chciałby prowadzić ciążę u niej, ale widzę ile ma pacjentek, widzę jak jest zabiegana( sama widzisz nawet karty ciąży nie założyła 🙈). Poza tym w większości przychodzą tam pary z takim problemem jak nasz i nie chciałabym paradować tam z brzuchem bo wiem jaki to ból dla niektórych kobiet(a do tej pory widziałam tylko 3 dziewczyny w ciąży). Poza tym sama Pani dr Agnieszka powiedziała, że nie musimy prowadzić u Niej ciąży.CYTRYNKA_2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolaOla wrote:To skoro u Ciebie cykl zaczął się 3 dni wcześniej niż mój a masz 6t3d to u mnie wychodzi 6 tydzień
KarolaOla za kilka dni będzie serduszko moja wizyta była 6t5d i już było, a 5 dni dla takiego maluszka to bardzo dużo:)KarolaOla lubi tę wiadomość
-
Każdy lepszy ginekolog będzie zabiegany i będzie miał tłum pacjentek pod gabinetem. Tak to działa. Akurat zaletą prowadzenia ciąży w Krio jest to że są to lekarze z USK a więc wszelkie problemy co by się nie działo przed terminem porodu jest myślę opcja znalezienia się tam na oddziale. A nigdy nic nie wiadomo. W mniejszych miastach w szpitalach o ile bywa patologia ciąży tak np zagrożenie przedwczesnym porodem z racji braku oddziału neonatologii można zapomnieć.
CYTRYNKA_2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny