Bocian Gdańsk
-
Dziewczyny, nie widzę wątku odnośnie Bociana w Gdańsku. Czy któraś z Was zaczyna tam IVF? Może zbierzmy się w jedno miejsceKIR AA, brak WSZYSTKICH potrzebnych 🙄
Cross match 25,0 %
ANA 1:320
SS-A silnie dodatnie
APS
Endometrioza
i może 🍟do tego?
Nasienie ✔
AMH 4,92 ✔
IVF styczeń 2025
Klinika Bocian -
pyati wrote:Dziewczyny, nie widzę wątku odnośnie Bociana w Gdańsku. Czy któraś z Was zaczyna tam IVF? Może zbierzmy się w jedno miejsce
Hej, ja jestem po jednej próbie tam i teraz zaczynam drugą stymulację w bocianie👩 95 PCOS, niedrożny prawy jajowód, Hashimoto, mutacja PAI, brak 3 kirów implantacyjnych
🧑🏻🦱 84 brak plemników w nasieniu, wada genetyczna
Starania od 2020
2023 - 4 IUI nasieniem dawcy, jedna ciąża biochemiczna 💔
Styczeń 2024 - start procedury ivf, krótki protokół ovaleap+mensinorm
30.01.2024 - punkcja, 8 dojrzałych 🥚 zapładniamy 6, mamy 1 ❄️ 4.2.2
2.04. Transfer nieudany
26.07. 2024 - start 2. procedury, 10 komórek- zarodków brak 💔 -
I jak oceniasz kontakt z kliniką itp? Jest problem z dostaniem się na konkretny dzień na wizytę?KIR AA, brak WSZYSTKICH potrzebnych 🙄
Cross match 25,0 %
SS-A silnie dodatnie
APS
Endometrioza
i może 🍟do tego?
Nasienie ✔
AMH 4,92 ✔
IVF styczeń 2025
Klinika Bocian -
pyati wrote:I jak oceniasz kontakt z kliniką itp? Jest problem z dostaniem się na konkretny dzień na wizytę?
Nie, nie ma. A jeśli koniecznie musisz mieć wizytę danego dni bo np monitoring stymulacji a lekarz ma wszystko zajęte to wpisują do innego lekarza. Ja leczę się u dr N. Ostatnio mnie pozytywnie zaskoczyła bo dostałam okres, umawiam się na 3 dc ale umówiłam się na 13 i ona zadzwoniła tego samego dnia że widzi że się spotykamy niedługo ale muszę przyjechać rano bo mam do zrobienia wirusowki a o 12 juz ich nie zrobię. Więc cieszę się bo gdybym pojechała to już nic bym nie załatwiła i kolejny miesiąc by przeszedł do kolejnego cyklu. Organizacyjnie mi się bardzo podoba.👩 95 PCOS, niedrożny prawy jajowód, Hashimoto, mutacja PAI, brak 3 kirów implantacyjnych
🧑🏻🦱 84 brak plemników w nasieniu, wada genetyczna
Starania od 2020
2023 - 4 IUI nasieniem dawcy, jedna ciąża biochemiczna 💔
Styczeń 2024 - start procedury ivf, krótki protokół ovaleap+mensinorm
30.01.2024 - punkcja, 8 dojrzałych 🥚 zapładniamy 6, mamy 1 ❄️ 4.2.2
2.04. Transfer nieudany
26.07. 2024 - start 2. procedury, 10 komórek- zarodków brak 💔 -
To super. Ja jestem tam u szefa kliniki. Wirusowke nam zrobili na wizycie kwalifikacyjnej, martwi mnie tylko ze doktor cos mówił a chlamydii a nie widze jej w panelu pacjenta, Ty miałaś robiona?
Ja teraz czekam na okres i mam mi napisać maila. U nas się przedłużyło o cykl bo on podejrzewał endometriozę no i czeka na zalecenia od Pasnika.KIR AA, brak WSZYSTKICH potrzebnych 🙄
Cross match 25,0 %
SS-A silnie dodatnie
APS
Endometrioza
i może 🍟do tego?
Nasienie ✔
AMH 4,92 ✔
IVF styczeń 2025
Klinika Bocian -