X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną BOCIAN WARSZAWA invitro inseminacja
Odpowiedz

BOCIAN WARSZAWA invitro inseminacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • a.a.90 Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z pan korzystala z ich usług

• magfron Nowa

Wysłany: 14 stycznia 2019, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, też jestem zainteresowana, czy któraś z Was korzystała z usług Bociana w W-wie. Jesteśmy z mężem umówieni na wizytę do kliniki, do dra Niedużaka. Pan doktor ma mieszane opinie, choć dość stare (na portalu znanylekarz.pl), dlatego zastanawiam się, czy nie warto umówić się do innego specjalisty. Wszelkie opinie mile widziane :)

• Sierściucha Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2019, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się tam lecze, miałam tam już 3 procedury, 4 transfery 5 zarodków i 7zarodkow z ostatniej procedury na mnie czeka.
    Personel super miły, zawsze pomocny, lekarze też ok.
    Jeśli chodzi o skuteczność to trudno powiedzieć u mnie idzie ciężko, ale to chyba zależne od przypadku bo znam dziewczyny co udało im się tam za pierwszym czy drugim transferem.

magfron lubi tę wiadomość

0ba2188e07.png
  • karwowskaa Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2020, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sierściucha wrote:
    Ja się tam lecze, miałam tam już 3 procedury, 4 transfery 5 zarodków i 7zarodkow z ostatniej procedury na mnie czeka.
    Personel super miły, zawsze pomocny, lekarze też ok.
    Jeśli chodzi o skuteczność to trudno powiedzieć u mnie idzie ciężko, ale to chyba zależne od przypadku bo znam dziewczyny co udało im się tam za pierwszym czy drugim transferem.

U jakiego lekarza się leczyłaś?

33 lata
    AMH- 3.84
    2017 laparoskopia, lewy jajowód niedrożny
    2021 - badanie drożności - dwa niedrożne
    3 procedury - 7 transferów - 2 ciążę biochemiczne
    AA
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ