X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Brak owulacji-leczenie CLO+ovitrelle
Odpowiedz

Brak owulacji-leczenie CLO+ovitrelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kamilka1706 Nowa

Wysłany: 28 czerwca 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o radę!!!Staram sie o dziecko 8 miesiaecy.Mam PCO, niedoczynność a co za tym idzie brak owulacji.Ostatnie 2 cykle były monitorowane oraz brałąm CLO i ovitrelle.Podobno ovitrelle utrzymuje sie nawet 10dni.U mnie po 4 dniach nie było śladu-test negatywny.Czy w takim razie zastrzyk nie podziałał?Czy jest możliwość ze jescze moge zajść w ciążę?Czy któraś miała podobną sytuacje?

Kamilka1706
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ