X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Brak owulacji-leczenie CLO+ovitrelle
Odpowiedz

Brak owulacji-leczenie CLO+ovitrelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kamilka1706 Nowa

Wysłany: 28 czerwca 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o radę!!!Staram sie o dziecko 8 miesiaecy.Mam PCO, niedoczynność a co za tym idzie brak owulacji.Ostatnie 2 cykle były monitorowane oraz brałąm CLO i ovitrelle.Podobno ovitrelle utrzymuje sie nawet 10dni.U mnie po 4 dniach nie było śladu-test negatywny.Czy w takim razie zastrzyk nie podziałał?Czy jest możliwość ze jescze moge zajść w ciążę?Czy któraś miała podobną sytuacje?

Kamilka1706
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ