X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Brak owulacji po laparoskopii
Odpowiedz

Brak owulacji po laparoskopii

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nika123 Nowa

Wysłany: 10 grudnia 2024, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mam problem z owulacją po laparoskopii:(
    Laparoskopię diagnostyczną miałam 30.10(nic nie wykazała, wszystko w porządku). Okres dostałam ( bardzo skąpy) kilka dni później zgodnie z kalendarzykiem. Jednak od dwóch tygodni boli mnie jajnik, okazało się, że pęcherzyk nie pękł i przerósł, okres spóźnia mi się już tydzień :(, do tego pobolewa mnie podbrzusze czasami, zero śluzu wcześniej zawsze był i domyślałam się, że coś jest nie tak :/
    Lekarz na wizycie powiedział, że mam problemy hormonalne i kolejny raz wysyła mnie do szpitala na diagnostykę hormonalną 😳
    Wcześniej przed laparoskopią było wszystko w porządku, regularny okres, brak żadnych objawow. Mam wrażenie, że ta laparoskopia cos złego zrobiła w moim organizmie:(
    Staramy się z mężem o dziecko kilka miesięcy, miałam nadzieję, że po laparoskopii będziemy mieli lepsze szanse a tutaj jest gorzej niż było :(((
    Czy któraś z Was miała podobne problemy ?
    Dziękuję bardzo za każdą odpowiedź, jestem już załamana :((

• adakowal Przyjaciółka

Wysłany: 11 grudnia 2024, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robiłaś betę? Może zaskoczyło? Te hormony badałaś?

PCOS
    IO
  • maddiee Koleżanka

Wysłany: 11 grudnia 2024, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika123 wrote:
    Cześć dziewczyny, mam problem z owulacją po laparoskopii:(
    Laparoskopię diagnostyczną miałam 30.10(nic nie wykazała, wszystko w porządku). Okres dostałam ( bardzo skąpy) kilka dni później zgodnie z kalendarzykiem. Jednak od dwóch tygodni boli mnie jajnik, okazało się, że pęcherzyk nie pękł i przerósł, okres spóźnia mi się już tydzień :(, do tego pobolewa mnie podbrzusze czasami, zero śluzu wcześniej zawsze był i domyślałam się, że coś jest nie tak :/
    Lekarz na wizycie powiedział, że mam problemy hormonalne i kolejny raz wysyła mnie do szpitala na diagnostykę hormonalną 😳
    Wcześniej przed laparoskopią było wszystko w porządku, regularny okres, brak żadnych objawow. Mam wrażenie, że ta laparoskopia cos złego zrobiła w moim organizmie:(
    Staramy się z mężem o dziecko kilka miesięcy, miałam nadzieję, że po laparoskopii będziemy mieli lepsze szanse a tutaj jest gorzej niż było :(((
    Czy któraś z Was miała podobne problemy ?
    Dziękuję bardzo za każdą odpowiedź, jestem już załamana :((

hey ja mialam podobnie, to duzy zabieg dla organizmu i stres, wiec daj mu troche czasu. czy robilas diagnostyke endometrium czy nie ma zadnych stanow zapalnych? one moga sie przekladac na jakosc lub brak sluzu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ