X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Bromergon a plamienia
Odpowiedz

Bromergon a plamienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiulek1987 Debiutantka

Wysłany: 29 czerwca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie koleżanki, od 2 dni biorę Bromergon pół tabletki na noc oraz Euthyrox N50 pół tabletki. Dzisiaj rano dostałam ból podbrzusza jak na okres oraz plamienie. Dodam, że jestem w 13 dc i nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało. Czy możliwe, że to od tych leków? Czy może to owulacja i plamienieowulacyjne? Temperatura nie wskazuje na owulację, a zazwyczaj występuje ona międzu 15,a 17dc. Czy możliwe, że Bromergon przyspieszył owulkę?

• Spirit Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biore bromergon od jakis 3/4 lat w roznych dawkach i malych i ogromnych i nigdy nie mialam z tego powodu plamien, czy przyspiesza owulacje, tez nie sadze, raczej sprawia ze w ogole moze do niej dojsc, ale w ktorym dniu cyklu to chyba niezalezne od niego

2017 #1
    2019 #2
    :D
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ