X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną bromocorn/bromergon
Odpowiedz

bromocorn/bromergon

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasia m Koleżanka

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzziewczyny czy te ktore je braly, czy po odstawiniu mialyscie bol sutkow/piesi?czy co moze byc przyczyna tego? okres raczej powinnam miec okolo 7 maja.prosze o wasze rady :) pozdrawiam wszystkie :)

kasia :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę już długi czas bez odstawiania :) czasem mi się zdarzy zapomnieć ale to następną dawkę biorę normalnie :) A ból piersi i sutek towarzyszy mi zazwyczaj od owulki :/

• kasia m Koleżanka

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ja biorę już długi czas bez odstawiania :) czasem mi się zdarzy zapomnieć ale to następną dawkę biorę normalnie :) A ból piersi i sutek towarzyszy mi zazwyczaj od owulki :/

dziekuje za odpowiedz :) pozdrawiam

kasia :)
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bromocorn lykam od ponad roku bez robienia przerw w cyklu. Z bolami piersi u mnie roznie, zawsze mialam mega PMS. Ostatnio od owulki mnie bolaly :-\

klz9io4pkfldzhbc.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ