X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Cena ovitrelle Wroclaw
Odpowiedz

Cena ovitrelle Wroclaw

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,
    czy znacie może apteke we Wrocławiu, gdzie cena Ovitrelle nie powala z nóg? Ostatnio płaciłam ponad 140 zł przy Sztabowej, a cena w Białymstoku jest połowe niższa. Z góry dziękuję za pomoc :)

• ania8306 Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej w aptekach ZIKO są dużo tańsze suplementy (np. Inofolic za 39 zł, gdzie w innych aptekach ponad 50 zł), więc leki też może będą tańsze ;) Przedzwoń do nich :)
    Ja pregnyl/gonapeptyl kupuję zawsze przy klinice, żeby od razu zrobić zastrzyk więc cena kosmiczna :/

7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanitow

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Dziewczyny;* Własnie wcz dzwoniłam m.in. do Lege Artis na Joanitów i koszt ampułki to 69 zł, przy wiekszej ilości trzeba dzień wcześniej zamówić :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ