X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Cena ovitrelle Wroclaw
Odpowiedz

Cena ovitrelle Wroclaw

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,
    czy znacie może apteke we Wrocławiu, gdzie cena Ovitrelle nie powala z nóg? Ostatnio płaciłam ponad 140 zł przy Sztabowej, a cena w Białymstoku jest połowe niższa. Z góry dziękuję za pomoc :)

• ania8306 Autorytet

Wysłany: 31 października 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej w aptekach ZIKO są dużo tańsze suplementy (np. Inofolic za 39 zł, gdzie w innych aptekach ponad 50 zł), więc leki też może będą tańsze ;) Przedzwoń do nich :)
    Ja pregnyl/gonapeptyl kupuję zawsze przy klinice, żeby od razu zrobić zastrzyk więc cena kosmiczna :/

7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanitow

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Dziewczyny;* Własnie wcz dzwoniłam m.in. do Lege Artis na Joanitów i koszt ampułki to 69 zł, przy wiekszej ilości trzeba dzień wcześniej zamówić :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ