Chlamydia - Kraków
-
nick nieaktualnyDziewczyny, chcielibyśmy podejść do in vitro w Artvimedzie w Krakowie. Dzisiaj rano dzwoniłam tam z pytaniem jakie badania trzeba mieć musowo na kwalifikacji (licze że się uda zebrać wszystko przed pierwszą wizytą tam) i jednym z badań były przeciwciała chalmydii IgG i IgM. Czy znacie jakieś laboratorium w Krk które w miarę szybko zrobi takie badanie? W mojej mieścinie trzeba czekać 7-10 dni roboczych a to za dużo, wizytę mam 21.10
A czy którejś z Was się udało zakwalifikować w Artvimedzie bez tej chlamydii? AMH, hiv, tarczyce itp mam, tylko tego mi brakuje -
nick nieaktualny
-
snowhite wrote:Dziewczyny, chcielibyśmy podejść do in vitro w Artvimedzie w Krakowie. Dzisiaj rano dzwoniłam tam z pytaniem jakie badania trzeba mieć musowo na kwalifikacji (licze że się uda zebrać wszystko przed pierwszą wizytą tam) i jednym z badań były przeciwciała chalmydii IgG i IgM. Czy znacie jakieś laboratorium w Krk które w miarę szybko zrobi takie badanie? W mojej mieścinie trzeba czekać 7-10 dni roboczych a to za dużo, wizytę mam 21.10
A czy którejś z Was się udało zakwalifikować w Artvimedzie bez tej chlamydii? AMH, hiv, tarczyce itp mam, tylko tego mi brakuje -