X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Chlamydia - Kraków
Odpowiedz

Chlamydia - Kraków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, chcielibyśmy podejść do in vitro w Artvimedzie w Krakowie. Dzisiaj rano dzwoniłam tam z pytaniem jakie badania trzeba mieć musowo na kwalifikacji (licze że się uda zebrać wszystko przed pierwszą wizytą tam) i jednym z badań były przeciwciała chalmydii IgG i IgM. Czy znacie jakieś laboratorium w Krk które w miarę szybko zrobi takie badanie? W mojej mieścinie trzeba czekać 7-10 dni roboczych a to za dużo, wizytę mam 21.10 :(
    A czy którejś z Was się udało zakwalifikować w Artvimedzie bez tej chlamydii? AMH, hiv, tarczyce itp mam, tylko tego mi brakuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok mam :) jakby ktos chciał http://www.medyczneanalizy.pl/str/text/4/wykaz_badan.html

• Lonia Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snowhite wrote:
    Dziewczyny, chcielibyśmy podejść do in vitro w Artvimedzie w Krakowie. Dzisiaj rano dzwoniłam tam z pytaniem jakie badania trzeba mieć musowo na kwalifikacji (licze że się uda zebrać wszystko przed pierwszą wizytą tam) i jednym z badań były przeciwciała chalmydii IgG i IgM. Czy znacie jakieś laboratorium w Krk które w miarę szybko zrobi takie badanie? W mojej mieścinie trzeba czekać 7-10 dni roboczych a to za dużo, wizytę mam 21.10 :(
    A czy którejś z Was się udało zakwalifikować w Artvimedzie bez tej chlamydii? AMH, hiv, tarczyce itp mam, tylko tego mi brakuje
    Raczej wszędzie czeka się około tygodnia, ja robiłam badania w Laboratorium Diagnostyka w Bydgoszczy. Po 6 dniach miałam wynik online. Te laboratoria sa w calej Polsce

3jvz73sbpxjphhug.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ