X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Chlamydia - Kraków
Odpowiedz

Chlamydia - Kraków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, chcielibyśmy podejść do in vitro w Artvimedzie w Krakowie. Dzisiaj rano dzwoniłam tam z pytaniem jakie badania trzeba mieć musowo na kwalifikacji (licze że się uda zebrać wszystko przed pierwszą wizytą tam) i jednym z badań były przeciwciała chalmydii IgG i IgM. Czy znacie jakieś laboratorium w Krk które w miarę szybko zrobi takie badanie? W mojej mieścinie trzeba czekać 7-10 dni roboczych a to za dużo, wizytę mam 21.10 :(
    A czy którejś z Was się udało zakwalifikować w Artvimedzie bez tej chlamydii? AMH, hiv, tarczyce itp mam, tylko tego mi brakuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok mam :) jakby ktos chciał http://www.medyczneanalizy.pl/str/text/4/wykaz_badan.html

• Lonia Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snowhite wrote:
    Dziewczyny, chcielibyśmy podejść do in vitro w Artvimedzie w Krakowie. Dzisiaj rano dzwoniłam tam z pytaniem jakie badania trzeba mieć musowo na kwalifikacji (licze że się uda zebrać wszystko przed pierwszą wizytą tam) i jednym z badań były przeciwciała chalmydii IgG i IgM. Czy znacie jakieś laboratorium w Krk które w miarę szybko zrobi takie badanie? W mojej mieścinie trzeba czekać 7-10 dni roboczych a to za dużo, wizytę mam 21.10 :(
    A czy którejś z Was się udało zakwalifikować w Artvimedzie bez tej chlamydii? AMH, hiv, tarczyce itp mam, tylko tego mi brakuje
    Raczej wszędzie czeka się około tygodnia, ja robiłam badania w Laboratorium Diagnostyka w Bydgoszczy. Po 6 dniach miałam wynik online. Te laboratoria sa w calej Polsce

3jvz73sbpxjphhug.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ