X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ciąża z zerowym Allo mrl
Odpowiedz

Ciąża z zerowym Allo mrl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bratek3738 Koleżanka

Wysłany: 6 października 2025, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam , 15 miesięcy temu urodziłam dziecko , robiąc teraz allo mel wynosi 0, czy jest szansa na ciążę? Lekarz mówi że szanse 50/50 . Czy miał ktoś taka sytuacje.

• Miracle25 Autorytet

Wysłany: 7 października 2025, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allo po urodzeniu dziecka i 2 poronieniach 0%. Aktualnie jestem w polowie ciazy. Czesc immunologow w ogole nie patrzy na allo. Ja przyjmowalam accofil i prograf z innych wskazan, byc moze cos z tego wplynelo i na allo 🤷‍♀️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ