X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ciąża z zerowym Allo mrl
Odpowiedz

Ciąża z zerowym Allo mrl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bratek3738 Debiutantka

Wysłany: 6 października, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam , 15 miesięcy temu urodziłam dziecko , robiąc teraz allo mel wynosi 0, czy jest szansa na ciążę? Lekarz mówi że szanse 50/50 . Czy miał ktoś taka sytuacje.

• Miracle25 Autorytet

Wysłany: 7 października, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allo po urodzeniu dziecka i 2 poronieniach 0%. Aktualnie jestem w polowie ciazy. Czesc immunologow w ogole nie patrzy na allo. Ja przyjmowalam accofil i prograf z innych wskazan, byc moze cos z tego wplynelo i na allo 🤷‍♀️

👩🏻‍🦳🧔🏻‍♂️ 42 🧒🏼 4 🐕 12

👼🏻👼🏻💔💔

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ