Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Clo a nieprzyjemne skutki uboczne
Odpowiedz

Clo a nieprzyjemne skutki uboczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewelcia45 Ekspertka

Wysłany: 27 lipca 2021, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny , może już ten wątek był ale zapytam jeszcze raz czy zażywaniu Clo miałyście dziwne skutki uboczne . Jestem po 3 cyklu z Clo. Dwa pierwsze były ok. A teraz jest jakaś ostra jazda . Tzn. brak siły , brak apetytu , ciągle mi się spać chce , skoki ciśnienia i pulsu . Ogólnie wielką tragedia nie mam siły już na to . Proszę o wypowiedzenie się .
    Z góry dziękuję

ewelcia45
  • Helcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2021, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Ja brałam clo w tamtym roku przez 3 cykle, ale nie miałam żadnych skutków ubocznych.

8.03.2023r. test pozytywny (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)

14.11.2023r. synuś ♥

23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)

Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥

preg.png
  • Nativip Przyjaciółka

Wysłany: 27 lipca 2021, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero pierwszy cykl biorę 2x1 dziś 4 dzien. Towarzyszy mi lekko ból głowy i chwilowe nudności.

Ona 36 lat
    Badania ok
    Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9

On 36 lat
    cukrzyca
    w trakcie badan

milionowy cs....... :(
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ