X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Clo a nieprzyjemne skutki uboczne
Odpowiedz

Clo a nieprzyjemne skutki uboczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewelcia45 Ekspertka

Wysłany: 27 lipca 2021, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny , może już ten wątek był ale zapytam jeszcze raz czy zażywaniu Clo miałyście dziwne skutki uboczne . Jestem po 3 cyklu z Clo. Dwa pierwsze były ok. A teraz jest jakaś ostra jazda . Tzn. brak siły , brak apetytu , ciągle mi się spać chce , skoki ciśnienia i pulsu . Ogólnie wielką tragedia nie mam siły już na to . Proszę o wypowiedzenie się .
    Z góry dziękuję

ewelcia45
  • Helcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2021, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Ja brałam clo w tamtym roku przez 3 cykle, ale nie miałam żadnych skutków ubocznych.

Starania naturalne od 2019r.
    Ona, on- badania ok
    Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, macica dwurożna, polip- łyżeczkowanie

8.03.2023r. test pozytywny (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)

14.11.2023r. synuś ♥

23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)

Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥
  • Nativip Przyjaciółka

Wysłany: 27 lipca 2021, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero pierwszy cykl biorę 2x1 dziś 4 dzien. Towarzyszy mi lekko ból głowy i chwilowe nudności.

Ona 36 lat
    Badania ok
    Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9

On 36 lat
    cukrzyca
    w trakcie badan

milionowy cs....... :(
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ