Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną CLO I DUPHASTON
Odpowiedz

CLO I DUPHASTON

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • niki Debiutantka

Wysłany: 21 lutego 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie kobietki, mam do was pytanko może ktoś się orientuje w lekach a dokładniej w CLO i DUPHASTON mój ginekolog mi przepisał te dwa leki mimo że u mnie normalnie występuje owulacja oraz nie zalecił mi żadnego monitoringu w czasie przyjmowania tego leku. czy któraś z was go przyjmowała mino występowania owulacji,i czy to pomogło? będę wdzięczna. pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy clo wskazany jest monitoring!! Ja jestem 4 cykl na clo jutro do inseminacji podchodzę i pewnie na dupohstan też po IUI przejdę~!!!
    Ale dziwne że nie kazał ci na monitoring przyjść!! a skąd wiesz że owulacja u ciebie występuję!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez dostalam te 2 leki, zaczne brac dopiero od nowego cyklu, a teraz mam okres co 2 miesiace, wiec to jeszcze troche potrwa. Nie wiem do konca jak to jest z tyhm duphastonem, jak i do kiedy go brac?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ