X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną CLO I DUPHASTON
Odpowiedz

CLO I DUPHASTON

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • niki Debiutantka

Wysłany: 21 lutego 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie kobietki, mam do was pytanko może ktoś się orientuje w lekach a dokładniej w CLO i DUPHASTON mój ginekolog mi przepisał te dwa leki mimo że u mnie normalnie występuje owulacja oraz nie zalecił mi żadnego monitoringu w czasie przyjmowania tego leku. czy któraś z was go przyjmowała mino występowania owulacji,i czy to pomogło? będę wdzięczna. pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy clo wskazany jest monitoring!! Ja jestem 4 cykl na clo jutro do inseminacji podchodzę i pewnie na dupohstan też po IUI przejdę~!!!
    Ale dziwne że nie kazał ci na monitoring przyjść!! a skąd wiesz że owulacja u ciebie występuję!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez dostalam te 2 leki, zaczne brac dopiero od nowego cyklu, a teraz mam okres co 2 miesiace, wiec to jeszcze troche potrwa. Nie wiem do konca jak to jest z tyhm duphastonem, jak i do kiedy go brac?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ