Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną CLO I DUPHASTON
Odpowiedz

CLO I DUPHASTON

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • niki Debiutantka

Wysłany: 21 lutego 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie kobietki, mam do was pytanko może ktoś się orientuje w lekach a dokładniej w CLO i DUPHASTON mój ginekolog mi przepisał te dwa leki mimo że u mnie normalnie występuje owulacja oraz nie zalecił mi żadnego monitoringu w czasie przyjmowania tego leku. czy któraś z was go przyjmowała mino występowania owulacji,i czy to pomogło? będę wdzięczna. pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy clo wskazany jest monitoring!! Ja jestem 4 cykl na clo jutro do inseminacji podchodzę i pewnie na dupohstan też po IUI przejdę~!!!
    Ale dziwne że nie kazał ci na monitoring przyjść!! a skąd wiesz że owulacja u ciebie występuję!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez dostalam te 2 leki, zaczne brac dopiero od nowego cyklu, a teraz mam okres co 2 miesiace, wiec to jeszcze troche potrwa. Nie wiem do konca jak to jest z tyhm duphastonem, jak i do kiedy go brac?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ