X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Clostilbegyt błagam
Odpowiedz

Clostilbegyt błagam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sabka112 Nowa

Wysłany: 22 września 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Jestem w potrzasku.. brałam clostilbegyt od 5 -9 dnia. Miałam monitoring ale lekarz powiedział na ostatnim USG że widzi dwa ogromne torbiele w jajniku. Moje pytanie czy jednak jakiś pęcherzyk mógł się uwolnić i mogło dojść do zapłodnienia? Pragnę dziecka tak mocno..

Sabka112
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 23 września 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabka112 wrote:
    Witam! Jestem w potrzasku.. brałam clostilbegyt od 5 -9 dnia. Miałam monitoring ale lekarz powiedział na ostatnim USG że widzi dwa ogromne torbiele w jajniku. Moje pytanie czy jednak jakiś pęcherzyk mógł się uwolnić i mogło dojść do zapłodnienia? Pragnę dziecka tak mocno..
    Raczej sie nie zdarza, zeby niepekniety pecherzyk uwolnil komorke jajowa

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷 11.08.2022
    Zoya 🤎 Vincent 🩶 25.08.2025
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ