WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Clostilbegyt - odczucia, objawy, efekty
Odpowiedz

Clostilbegyt - odczucia, objawy, efekty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eminemi Koleżanka

Wysłany: 29 października 2020, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, chciałam zapytać jakie macie doświadczenia z clostilbegytem, w którym cyklu się udało, czy miałyście bóle jajników i tak dalej :)

• AnkaStaranka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2020, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi po clo zrobił się polip endometrialny. Musiałam iść na histeroskopię, aby go usunąć. Co do pęcherzyków to po jednej tabletce clo branej przez 2 czy 3 dni urosło mi ich 6. W efekcie i tak nie mogliśmy wspolzyc, bo było zbyt duże ryzyko dużej ciąży mnogiej.

• Kostka123 Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2020, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualnie biorę po jednej tabletce od 2 do 6 dnia cyklu. Jajniki czułam już w ostatni dzień miesiączki, jakbym miała mieć dni płodne zaraz 😅 w 7 dniu cyklu byłam na monitoringu i mam 2 pęcherzyki po 12mm każdy, więc całkiem ładne jak na 7 dzień. Jutro mam znowu monitoring, będzie to 10 dc i zobaczymy co tam sie wytworzy :)

🧒
    * 28 lat
    * lekko zaniżona ruchliwość plemników
    * 💊 cynk, selen, kwas foliowy, wit D, magnez
    * dieta
    👩
    *27
    * długie i nieregularne cykle
    * brak owulacji
    * hormony 👍
    * HSG 👍
    * 💊 cynk, selen, kwas foliowy, wit D, magnez, olej z wiesiołka
    * dieta
    * ruch 👉 7 kg do zrzucenia
    * drugi cykl z CLO-piękna owulacja
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ