X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Clostilbegyt - odczucia, objawy, efekty
Odpowiedz

Clostilbegyt - odczucia, objawy, efekty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eminemi Koleżanka

Wysłany: 29 października 2020, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, chciałam zapytać jakie macie doświadczenia z clostilbegytem, w którym cyklu się udało, czy miałyście bóle jajników i tak dalej :)

• AnkaStaranka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2020, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi po clo zrobił się polip endometrialny. Musiałam iść na histeroskopię, aby go usunąć. Co do pęcherzyków to po jednej tabletce clo branej przez 2 czy 3 dni urosło mi ich 6. W efekcie i tak nie mogliśmy wspolzyc, bo było zbyt duże ryzyko dużej ciąży mnogiej.

• Kostka123 Przyjaciółka

Wysłany: 25 listopada 2020, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualnie biorę po jednej tabletce od 2 do 6 dnia cyklu. Jajniki czułam już w ostatni dzień miesiączki, jakbym miała mieć dni płodne zaraz 😅 w 7 dniu cyklu byłam na monitoringu i mam 2 pęcherzyki po 12mm każdy, więc całkiem ładne jak na 7 dzień. Jutro mam znowu monitoring, będzie to 10 dc i zobaczymy co tam sie wytworzy :)

🧒
    * 28 lat
    * lekko zaniżona ruchliwość plemników
    * 💊 cynk, selen, kwas foliowy, wit D, magnez
    * dieta
    👩
    *27
    * długie i nieregularne cykle
    * brak owulacji
    * hormony 👍
    * HSG 👍
    * 💊 cynk, selen, kwas foliowy, wit D, magnez, olej z wiesiołka
    * dieta
    * ruch 👉 7 kg do zrzucenia
    * drugi cykl z CLO-piękna owulacja
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ